„Perskaičiau tai ir, iš esmės, vienintelis gražus dalykas, kurį ji galėjo pasakyti, kad kartą vakarėlyje buvau labai drauginga“, – ji kalba savo dukterims Kim ir Khloe Kardashian.

„Vis dėlto, jis liko santuokoje su tavimi ilgiausiai, – atsako Kim. – Tad tai neturi prasmės.“

„Čia niekas neturi prasmės, – toliau tęsia mintį 61 metų K. Jenner. – Viskas, ką ji sako – išgalvota. Kodėl viskas turi būti taip, kad Kris yra tokia kalė ir subinė?“

Tada ji prisimena, kaip prieš daugelį metų kalbėjo su Caitlyn apie jos tapatybę jų santuokoje. „Man buvo keista ir pasakiau: „Kas, po velnių, vyksta?“ Ji atsakė: „Tu niekada nesuprasi“, – prisimena Kris. –Ir tada, visoje toje knygoje, Kris žinojo. „Kris žinojo net prieš tai, kai su ja mylėjausi“. Pamaniau: „Ką?“ – stebėjosi K. Jenner.

Iš veiduose atsispindinčio susirūpinimo ir nepasitikėjimo matyti, kad Kim ir Khloe užjaučia savo mamą ir supranta jos širdies skausmą, kurį sukelia visa ši situacija.

„Mano mama įdėjo tiek daug pastangų, taip sunkiai mėgindama turėti gerus santykius dėl savo vaikų kartu, – aiškina Kim. – Caitlyn turi visišką teisę jaustis taip, kaip jaučiasi, tačiau kam į visa tai dar kartą įtraukti mano mamą? Labai blogai jaučiuosi dėl savo mamos.“

Moterimi tapusi Caitlyn Jenner:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)