Nevalgo perdirbtų maisto produktų

J. Lopez valgo beveik vien ekologišką maistą. Tipiniai garsenybės pietūs susideda iš lašišos su daržovėmis ir sėklomis. Vakarienei moteris renkasi vištieną ar kiaulieną.

Užkandžiauja apgalvotai

J. Lopez – išties užimta moteris. Ji filmuojasi ne vienoje laidoje, rengia pasirodymus, tad jos grafikas išties įtemptas. Tokiu atveju dažnas ima užkandžiauti tuo, kas pakliūva po ranka, tačiau J. Lo tikina visuomet turinti sveikų užkandžių: „Nešiojuosi vaisių ar daržovių.“

Nesirenka tik vienos rūšies sporto

Moters sporto įpročiai – tikrai ne kiekvieno kišenei. J. Lopez treniruojasi net pas du trenerius. Garsenybė džiaugiasi, kad treneriai turi skirtingą požiūrį į sportą ir sudaro jai skirtingas programas, tad sportuoti niekuomet nenuobodu.

Niekuomet nepaliečia 3 dalykų

„Negeriu, nerūkau ir nevartoju kofeino“, – sako J. Lopez. Užsimaniusi kavos, moteris ją geria be kofeino.

Vengia saulės

„Aš retai būnu saulėje, bet jei jau būnu, tai gausiai naudoju kremą nuo saulės“, – sako odos skaistumu nesiskundžianti moteris. J. Lopez mano, kad graži oda taip pat ir kavos bei alkoholio atsisakymo nuopelnas.

Geria baltyminius kokteilius

„Jie mane pripildo ir jaučiuosi soti ilgą laiką“, – teigia J. Lopez. Moteris dažnai dieną pradeda nuo baltyminio kokteilio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)