Mados ikona tituluojama moteris į savo paskyrą įkėlė trumpą filmuką apie tai, kaip ji mina dviračio pedalus, ir pasidalijo patirtimi, kaip, sulaukus jos amžiaus, atrodyti ir jaustis nuostabiai.

Garsi moteris ant dviračio, kurį mynė paplūdimiu, atrodė puikiai. Iš Mičigano, JAV, kilusi gražuolė pasivažinėjimui mūvėjo sportines tampres, o nuo vėsoko oro gynėsi pilku jaukiu džemperiu su gobtuvu.

Net tris kartus žurnalo „Sports Illustrated“ viršelio modeliu tapusi 63 metų gražuolė įraše prie vaizdo medžiagos pateikia kelis vertingus patarimus savo gerbėjams.

Netrukus paaiškėjo, kad tą dieną trijų vaikų mama ne tik važinėjo dviračiu. „Prabėgau paplūdimiu, o tada sėdau ant dviračio“, rašo moteris ir pabrėžia, kad buvo nelengva, nes „kilo potvynis“.

„Kaip jau minėjau #nytimesbestseller ir #timelessbeauty, treniruotės ir sportas pirmiausia turi teikti džiaugsmą, tik tokiu atveju fizinė veikla tampa kasdieniu ritualu. Svarbiausia mankštinti įvairias raumenų grupes ir visada treniruotę užbaigti tempimo pratimais!“.

2015 metais Ch. Brinkley išleido knygą „Timeless Beauty“. Į ją sudėjo daugiau nei 100 patarimų, paslapčių ir metodų, kaip jaustis ir atrodyti pritrenkiančiai.

Panašu, kad garsios moters strategija veikia – ji atrodo taip, kad iš pavydo nagus graužia žymiai jaunesnės moterys.

Kovą Christie sugrįžo į „Sports Illustrated“ žurnalo puslapius. Jos fotosesija publikuota specialiame maudymosi kostiumėliams skirtame numeryje. Neįtikėtina – nuo jos debiuto žurnale praėjo 38 metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)