Viename interviu moteris išdavė, kad plastinių operacijų ji darytis negali, nors ir norėtų.

A. Pugačiova neslepia, kad prieš daug metų visgi vieną jų darėsi. 2010 m. ji ir vėl lankėsi pas plastikos chirurgą, bet medikai atkalbėjo ją nuo operacijos.

„Taip, buvau nuvykusi į vieną Maskvos kliniką pasikonsultuoti. Mano oda gerai, tik reikėjo kai ką pakoreguoti filmavimams. Truputį pakoreguoti veido ovalą. Bet (medikai) nesutiko, – viename interviu pasakojo primadona. – Gydytojai pasakė, kad dėl širdies problemų ir dėl to, kad rūkau, jie nerizikuos. Juk ir diabetu sergu. Taigi teks senti gražiai, be jokių plastinių operacijų.“

Moters teigimu, jos grožio paslaptis visai paprasta: „Galiu taip pasidaryti makiažą, kad veidas atrodys liesesnis, o jūs nutarsite, kad pasidariau plastinę operaciją."

Dažnai A. Pugačiova atostogauja Jūrmaloje. Ten dainininkei patinka vienas salonas, ji mielai jame lankosi. Jame atliekamos visos reikiamos grožio procedūros – pradedant veido masažu, baigiant kūno įvyniojimais. Gražiai jai atrodyti padeda ir ilgi pasivaikščiojimai bei plaukiojimai baseine.

Tiesa, ko gero jaunystę išlaikyti padeda ir pagalba "iš šalies". Du vaikus auginančiai šeimai padeda ir dvi auklės. Viena auklių interviu yra pasakojusi, kad prižiūrėti A. Pugačiovos ir M. Galkino vaikus ėmė nuo pat jų gimimo ir tiesiog apsigyveno poros namuose.

Apie tai, kad užšaldytos A. Pugačiovos kiaušialąstės daug metų saugomos vienoje Maskvos klinikoje, M. Galkinas sužinojo tik po vestuvių. „Tai buvo Alos idėja, - interviu yra sakęs jis. – Nežinojau, kad dar prieš 11 metų ji užšaldė savo kiaušialąsčių. Ji man pranešė tik mums susituokus. Iš karto pritariau puikiai jos minčiai tapti tėvais.“

Netrūksta pašiepiančių spėlionių, kad A. Pugačiovos jaunystę kursto ir jos 40-metis vyras.

A. Pugačiova viename interviu yra pasakojusi apie pažintį su M. Galkinu. Moteris tikino, kad pirmą kartą pamačiusi M. Galkiną pajuto šiokią tokią žybtelėjusią kibirkštėlę.

„Ir viskas, nesupratau, kas tai. Tokia būsena fiziologiniu lygmeniu, kas tu toks, kad taip mane veiki?“ – prisiminimais apie santykių pradžią dalinosi ji. Tuo tarpu M. Galkinas patvirtino, kad praėjus dviem mėnesiams nuo pažinties pradžios jiedu suprato, kad idealiai tinka vienas kitam.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (242)