Moterims skirtos „Daily Mail“ skilties autoriai nustatė, kad 2016 metais K Middleton dėvėti drabužiai atsiėjo bemaž 204 tūkst. eurų, o tai yra keturiskart daugiau nei 2015 metais maždaug 51 tūkst. eurų garderobui skirta suma.

Visiškai neseniai populiariame tinklaraštyje „What Would Kate Do“ buvo paskelbta, keik naujiems apdarams, avalynei ir įvairiems aksesuarams K. Middleton jau spėjo išleisti šiais metais.

Įsidėmėtina, kad jau turėtų garderobo detalių vertė prie išlaidų nebuvo priskaičiuota.

Kate Middleton (kaina - 534 eurai)

Taigi, vien per pirmąjį šių metų ketvirtį įvaizdžio formavimo tikslais K. Middleton iššvaistė daugiau nei 66 tūkst. eurų. Tapusi karališkosios šeimos nare, jauna moteris buvo giriama už paprastumą ir tai, jog pinigų nemėto prabangiems apdarams, bet apsiperka britų pamėgtose parduotuvėse Londone.

Tačiau kaip skelbia „Daily Mail“, jei K. Middleton išlaidavimo užmojai netaps kuklesni, 2017-uosius neabejotinai bus galima pavadinti rekordinių drabužiams išleistų sumų metais, o tai gerokai pablogins tobulą hercogienės įvaizdį.

Štai Kalėdas princas Williamas su žmona praleido ne karališkosios šeimos rate, o Berkšyre, viešėdami pas Middletonus, tačiau tuoj pat po Naujųjų metų jie prisijungė prie karalienės.

Į Šv. Marijos Magdalenos bažnyčią K. Middleton įžengė pasipuošusi „Sportmax“ mados namų kūriniu – 1,8 tūkst. eurų vertės paltu.

Tačiau kai su tuo pačiu paltu pasirodė 2017-aisiais, prie jo jau buvo priderinta keletas naujų aksesuarų.

Kate Middleton (kaina - beveik 3000 eurų)

Pavyzdžiui, ant kaklo Kembridžo kunigaikštienė ryšėjo 117 eurų vertės „L.K. Bennett“ firmos šalį, o jos galvą puošė „Lock & Co.“ alpakos kailio kepurė, atsiėjusi beveik 375 eurus.

Pirmoji oficiali K. Middleton išvyka 2017 metais – tai apsilankymas šiaurinėje Londono dalyje esančiame Annos Freud centre.

Šia proga K. Middleton pasirinko šį tą iš Londone įkurtų mados namų „Eponine“ siūlomo asortimento.

Už suknelę primenantį diržu sujuostą „Eponine“ paltą kunigaikštienė paklojo maždaug 1,9 tūkst. eurų sumą.

Kate Middleton (paltuko kaina - beveik 900 eurų)

Šaltą ir niūrią sausio mėnesio dieną K. Middleton praskaidrino pasirodydama su ryškiais gėlių motyvais siuvinėta 1,2 tūkst. eurų vertės „Erdem“ suknele.

Taip pasipuošusi K. Middleton su princais Williamu ir Harry dalyvavo Londono šiuolaikinio meno institute surengtame karališkosios šeimos įkurto fondo renginyje, per kurį buvo aptariami tolesni iniciatyvos „Heads Together“ planai.

Kadangi tą dieną avėti batai ir rankoje laikyta delninukė buvo matyti jau anksčiau, jų kainos į šių metų išlaidas nebuvo įtrauktos.

Su vaikais ir rūpesčių prislėgtais jų tėvais K. Middleton susitiko dėvėdama visiškai nauju drabužių ansambliu.

Kate Middleton (suknelės kaina - apie 7300 eurų, rankinės - beveik 2000)

158 eurus kainavusi palaidinukė – vienas prabangių prancūziško prekės ženklo „Gerard Darel“ gaminių, o smaragdo spalvos sijono ir švarko kostiumas – iš K. Middleton pamėgtos firmos „Hobbs“ kolekcijos. Pastarojo kaina – maždaug 350 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)