Be jokios abejonės, jaunosios sesuo Kate Middleton vestuvių iškilmėse dalyvaus, tačiau kol kas vis dar nėra žinoma, ar ji imsis svočios vaidmens. Bet kuriuo atveju, Pippa labiausiai nerimauja, jog žymioji sesuo su savo šeima gali užgožti šventę ir sulaukti daugiau dėmesio nei pati jaunoji.

Pippa Middleton

2011 m. vykusiose karališkosiose vestuvėse P. Middleton teko vyriausiosios pamergės vaidmuo. Žiniasklaidoje jau buvo pasirodę pranešimų, kad K. Middleton nenori iš sesers šią jai svarbią dieną atimti galimybę būti dėmesio centre.

Tiesa, buvo manančiųjų, kad pati P. Middleton sesers ir princo Williamo vestuvėse buvo atsidūrusi dėmesio centre, kai žvilgsnius traukė kūno linkius išryškinančia balta suknele.

Neabejotinai svarbūs vaidmenys artėjančiose vestuvėse atiteks mažiesiems princui George‘ui ir princesei Charlotte. Vestuvių puota bus keliama Middletonų šeimos namuose, esančiuose visai netoli nuo Šv. Marko bažnyčios.

Kol visas pasaulis laukia P. Middleton vestuvių, kviečiame prisiminti Kate ir Williamo šventės akimirkas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)