TMZ interneto svetainėje rašoma: „Vidutiniškai filmą kas nors peržiūri kas 1,5 sekundės, peržiūrų žymiai padaugėjo, kai Kim ištekėjo už Kriso Humphrieso, kai pranešė apie skyrybas ir kai jos nuogos nuotrauka pasirodė ant žurnalo „Paper“ viršelio.“

„MailOnline“ bandė susisiekti su K. Kardashian atstovu spaudai ir paprašyti komentaro.

Tad kokia šios juostos istorija? „PageSix.com“ rašė, kad realybės šou žvaigždė su bičiule Paris Hilton buvo Australijoje, kai sužinojo, kad viešumoje pasirodė filmuota poros sekso medžiaga.

K. Kardashian nusifilmavo besimylinti su Ray J per atostogas Meksikoje savo 23-io gimtadienio proga 2003 m. Po ketverių metų vaizdajuostė pasirodė viešumoje ir sulaukė didžiulio populiarumo.

Kūrėjai siekė sukurti jaunos, norėjusios išgarsėti moters paveikslą, kuris bandė užmegzti romaną su Nicku Lachey, kai šis išsiskyrė su Jessica Simpson.

Buvęs „In Touch Weekly“ redaktorius Kevinas Dicksonas sakė „PageSix.com“, kad Kim nuolat pageidavo, kad apie ją parašytų straipsnį, nuolat siųsdavo redaktoriui istorijų apie save.

Bet tik vieną kartą, kai Kim suvaidino epizodinį vaidmenį realybės šou „BFF Paris“ serijoje „The Simple Life“, jam pavyko įtikinti žurnalo redaktorius apie ją parašyti.

„Norėjome, kad ji pasidulk***ų“ su Nicku Lachey ir išgarsėtų, – sakė K. Dicksonas. – Jie nuėjo pavakarieniauti kažkur North Valley rajone, mes nusiuntėme paparacą. Bet mūsų paparacas viską išpasakojo kitam paparacui. Visiškas chaosas.“

Kim advokatas Marty Singeris tvirtino „PageSix.com“, kad Kim neprašė apie ją rašyti ir nepranešinėjo paparacams, kur vakarieniaus.

M. Singeris pabrėžė, kad jo klientė nemelavo apie sekso vaizdajuotės egzistavimą.

K. Dicksonas prisiminė, kaip pasirodžius sekso vaizdajuostei, bandė susisiekti su Australijoje esančia Kim. Galiausiai telefonu atsiliepė Paris, o fone verkė Kim. „Kim vis neigė, kad vaizdajuostėje ji, vis neigė ir verkė“, – sakė K. Dicksonas.

Galiausiai Kim nebesistengė išimti iš viešumos sekso vaizdajuotės ir 2007 m. vasarį sudarė sutartį su „Vivid“ televizija.

„Galiausiai ji pardavė mums vaizdajuostę, taigi galėjome ją rodyti“, – sakė „Vivid Entertainment“ vadovas Stevenas Hirschas.

Sklandė gandai, kad Kim sumokėjo 5 mln. dolerių už vaizdajuostę. S. Hirschas neneigė šios sumos, bet Kim advokatas pareiškė, kad ji perdedama.

„Vivid“ 2007 m. kovo 21 d. ėmė rodyti filmą „Kim Kardashian, Superstar“.
Greitai nutrūko Kim ir P. Hilton draugystė. 2007 m. rugpjūtį MTV atšaukė P. Hilton realybės šou „The Simple Life“. Po dviejų savaičių „E!“ paskelbė, jog bus rodomas realybės šou apie Kim ir visus kitus Kardashianus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją