Ne kartą tokiems populiariems žurnalams kaip „FHM“ ir „Maxim“ pozavusi J. Krupa dabar labiau primena glamūrinį modelį, mėgstantį prieš fotografų objektyvus pozuoti be kelnaičių.

Štai, ir naujausioje nuotraukoje, kurią paviešino savo „Instagram“ paskyroje, Joanna – nuogut nuogutėlė guli ant baseino krašto. Krūtis puikių kūno formų modelis pridengė rankomis, veidą – dailia pinta skrybėlaite.

Tačiau gerbėjams tokie pikantiški kadrai – vienas malonumas. Matyt todėl J. Krupa nesunkiai surenka dešimtis tūkstančių „patiktukų“.

Ir vis dėlto, ką apie tokį nuogo kūno demonstravimą galvoja Joannos vyras Romainas Zago, už kurio ji ištekėjo dar 2013 m., per milijoną eurų kainavusią tuoktuvių ceremoniją? Šis klausimas domina ir manekenės gerbėjus, tiesa, pats R. Zago apie prieštaringą mylimosios būdą užsidirbti duonai kol kas viešai nėra kalbėjęs.

Day dreaming 🌊☀️ #joannakrupasluxurydestinations #paradisewithjoannakrupa

A post shared by Joanna Krupa (@joannakrupa) on Mar 31, 2017 at 11:00am PDT

Daugiau J. Krupos nuotraukų išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)