Sherry Lansing pradėjo savo karjerą kaip aktorė, tačiau pavargo šioje srityje ir tapo scenarijų vertintoja. Šis karjeros posūkis buvo labai vykęs, nes po to, kai padirbėjo su tokiais filmais, kaip „Kinijos sindromas“ ir „Krameris prieš Kramerį“, 1980 metais, būdama vos 35 m., ji buvo paskirta „20th Century Fox“ prezidente.

Per kitą dešimtmetį ji pastatė nemažai garsių filmų, o 1992 m. buvo paskirta „Paramount Pictures“ „Motion Picture Group“ vadove.

Per du dešimtmečius Sh. Lansing dirbo su vienais garsiausių filmų Holivudo istorijoje, įskaitant filmus „Titanikas“ ir „Narsioji širdis“, taip pat su garsiausiais aktoriais.

O dabar 72 m. Sh. Lansing atvirai papasakojo apie Angelinos Jolie testus dėl narkotikų vartojimo, apgynė Tomą Cruise‘ą ir Melą Gibsoną ir atskleidė, kaip jos pačios skyrybos įkvėpė ją prodiusuoti garsiausią jos filmą „Fatališkas potraukis“. Biografiją parašė Stephenas Galloway iš „Hollywood Reporter“, kuris ketverius metus rinko medžiagą. Knyga pagrįsta surinktąja medžiaga ir šimtų valandų trukmės interviu su ja ir 200 kitų jos aplinkos žmonių.

Interviu „Hollywood Reporter“ Sh. Lansing buvo užduotas klausimas apie darbą su T. Cruise‘u ir jų visą gyvenimą trunkančią draugystę.

„Pažįstu Tomą nuo [1981 m. filmo] „Asai“. Pažinojau jo šeimą. Tuo metu jis buvo vienas iš talentingiausių aktorių – galima buvo tai iškart įžvelgti. Jis vienas iš maloniausių, padoriausių žmonių, su kuriais man yra tekę dirbti“, – pasakoja Sh. Lansing.

Tada jai buvo užduotas klausimas apie jo tikėjimą ir jos nuomonę apie scientologiją.

„Aš žinojau, kad jis scientologas, bet niekada nesu mačiusi, kad jis elgtųsi taip, kad kitiems būtų nejauku. Manau, kad kiekvienas turi teisę į savo tikėjimo sistemą“, – aiškina Sh. Lansing.

Interviu žurnalui Sh. Lansing taip pat liaupsina Melą Gibsoną ir jo filmus, nepaisant jo antisemitinių komentarų ir fizinio smurto prieš moteris.

„Man patiko „Pjūklo ketera“. Melas yra labai darbštus ir puikiai supranta studijos sistemos problemas“ – sako Sh. Lansing.

„Mano patirtis su juo tik teigiama. Nesu jame pastebėjusi jokių homofobijos ar antisemitizmo apraiškų.“

Vienas iš didžiausio pasisekimo sulaukusių jos prodiusuotų filmų buvo „Kapų plėšikė“. Tačiau Sh. Lansing atskleidė, kad buvo labai sunku oficialiai įtraukti Angeliną Jolie į sąrašus dėl jos pačios pripažinto piktnaudžiavimo narkotikais.

Sh. Lansing papasakojo, kad ir A. Jolie tėvas Jonas Voigtas, ir artima šeimos draugė Jane Fonda įspėjo ją apie trapią Angelinos būklę ir jos būdą, bet apsispręsti jai padėjo pati Angelina, kuri pasakė režisieriui Simonui Westui: „Žiūrėkit, noriu čia vaidinti, bet žinau, kokia mano reputacija, todėl padarysiu viską, kad įrodyčiau, kad esu verta pasitikėjimo. Būsiu patikima, visada ateisiu į darbą ir sunkiai dirbsiu.“

Aktorė pridūrė: „Neprieštarausiu, jei studija norės kasdien atlikti narkotikų testus.“

Aktorei buvo atlikti testai ne iš šlapimo, bet iš kraujo. Narkotikų nebuvo rasta, todėl ji buvo priimta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)