Karališkosios virtuvės šefas Darrenas McGrady'is, kuris karališkajai šeimai gamina jau 15 metų, atskleidė, kad monarchė, kaip dauguma iš mūsų, tiesiog dievina saldumynus. Negana to, į keliones ji visuomet pasiima namie gaminto skanėsto.

Interviu leidiniui „Harpers Bazaar“ metu, virtuvės šefas papasakojo, kad karalienės rankinėje kelionių metu visuomet rastume šokoladinio sausainių pyrago, kurį lietuviai vadina tiesiog „Tinginiu“.

Anot šefo, karalienė šiuo desertu mėgaujasi kasdien.

Negana to, karalienei taip patinka šis desertas, kad ji paprašo savo asistentų supakuoti bent gabalėlį net tada, kai ji išsiruošia į kelionę. Kad ir trumpą, pavyzdžiui, aplankyti Vindzorą.

Remiantis Darreno pasakojimu, pastaruoju metu tai populiariausias gardėsis, gaminamas karališkojoje virtuvėje.

„Ji kasdien suvalgo bent po mažytį gabalėlį, – tikino Darrenas. – Bet ne tik ji mėgaujasi šiuo pyragu, jis patinka ir princui Williamui, ir princui Harry.“

Tiesa, princui Williamui jis taip patinka, kad šiuo gardėsiu vaišino ir savo svečius vestuvių puotos metu. Grandiozinis gardėsis jo ir K. Middleton vestuvių šventės metu buvo pagamintas iš 1 700 sausainių ir 17 kilogramų šokolado.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)