Nepatikslinama, nei kur, nei kada buvo užfiksuota M. Obama. Ir tai visai nesvarbu, nes, panašu, interneto bendruomenė labai laukė, kada galės pamatyti natūralią savo numylėtinę. Internautai negailėjo gražių žodžių buvusio prezidento Baracko Obamos žmonai: gyrė tiek jos šukuoseną, tiek švytinčią odą.

Panašios reakcijos M. Obamos natūralus grožis ir žavesys sulaukė išplatinus jos nuotraukas iš atostogų su vyru iš karto po Donaldo Trumpo inauguracijos.

Per 2015 metų interviu „The Root“ M. Obamos plaukų stilistas Johnny Wrightas sakė, kad jo klientė natūralų įvaizdį renkasi jau kelerius metus. Jis sako, kad plaukų Michelle netiesina per atostogas – leidžia sau atsipalaiduoti.

Nuo tada, kai sausį paliko Baltuosius rūmus, M. Obama mažai rodosi viešumoje. Kelis kartus buvo susitikusi su moksleiviais Vašingtone, pasirašė sutartį su leidykla „Penguin Randomhouse“, o didžiąją laiko dalį praleidžia užsiimdama širdžiai miela veikla – lankosi muziejuose, restoranuose ir leidžia laiką su šeima.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)