Žinia apie B. Pitto ir A. Jolie skyrybas po daugiau nei dešimties sėkmingų bendro gyvenimo metų, iš kurių porą aktoriai praleido susituokę, sukėlė milžinišką interneto auditorijos ažiotažą. Didžiulio skandalo atspalvį šioms skyrybos suteikė išsamios kiekvienos proceso akimirkos apžvalgos, tarp kurių buvo ir pranešimų apie B. Pitto fizinį smurtą vaikų atžvilgiu, ir atitinkamą A. Jolie bei ją ginančios pusės reakciją – pastangas uždrausti matytis su vaikais.

Kiek vėliau buvę sutuoktiniai ištisus mėnesius laikėsi atokiai nuo žiniasklaidos. B. Pittas kurį laiką užsiėmė filmo „Sąjungininkai“ (Allied) reklamos kampanija, be to, dalyvavo „Oskarą“ geriausio filmo kategorijoje pelniusiai juostai „Mėnesiena“ (Moonlight) skirtuose renginiuose. A. Jolie į visuomenės akiratį pateko tik prieš kelias savaites, kai su vaikais vyko į Kambodžą.

Tačiau neseniai pasigirdo gandų apie B. Pitto ir A. Jolie santykių atšilimą. D. Pittas, kaip skelbė eonline.com, slapta atlydėjo A. Jolie į Kambodžą. Čia jis ketino praleisti šiek tiek daugiau laiko su vaikais, nors reguliariai matėsi su jais visus nuo skyrybų praėjusius mėnesius.

Naujausių eonline.com pranešimų duomenimis, kitados garsiausia Holivudo pora nuolat susitikinėja, kartu prižiūri vaikus ir tvarko teisinius skyrybų reikalus, intensyviai slėpdama tai nuo visuomenės.

Per Padėkos dieną B. Pittas buvo apsistojęs šeimos apartamentuose Prancūzijoje, o A. Jolie su vaikais liko Jungtinėse Valstijose. Tokia informacija buvo skelbiama anksčiau su prierašu, kad A. Jolie neketina leisti B. Pittui matytis su vaikais per šventinį savaitgalį.

Tačiau jau kitą mėnesį A. Jolie priešiškumas B. Pitto atžvilgiu atslūgo ir Kalėdų savaitgalį jis jau galėjo pasidžiaugti vaikų draugija.

Kaip A. Jolie prisipažino žurnalistui George‘ui Stephanopoulosui, Kambodžoje šeima pasijuto kur kas geriau. Atidžiai rinkdama žodžius ji prasitarė, kad svarbiausias jos siekis – išlaikyti darnią šeimą, ir išreiškė tvirtą pasiryžimą kovoti dėl šio tikslo. „Kai visa tai baigsis, mūsų šeima sutvirtės, kadangi būtent to ir siekiame“, – sakė ji.

Paklausta, koks vaidmuo šiuo nauju etapu teks B. Pittui, A. Jolie atsakė: „Visada būsime šeima.“

Naujausiomis žiniomis, B. Pittas ne tik kartu lankėsi Kambodžoje. Jis buvo netoliese ir tada, kai vyko naujo filmo su A. Jolie kūrimo darbai. Pasak šaltinio, toje pačioje vietovėje ir vienas, ir kitas išbuvo maždaug 75 proc. laiko.

Praeitą savaitę buvo išplatintas pranešimas apie gerokai sumažėjusią tarp sutuoktinių kilusią įtampą. Skelbiama, kad jie jau ėmė bendrauti ne tik stebint teisininkams.

„B. Pittas tikisi, kad pavyks sėkmingai kartu auginti vaikus ir rasti būdą išlaikyti draugiškus santykius. Abu sutarė, kad visų pirma reikia galvoti apie vaikus“, – sakė B. Pittui artimas šaltinis.

Kol kas nei B. Pittas, nei A. Jolie informacijos apie susitaikymą nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)