„Jokiu būdu negalėjau leisti, kad jie mėgautųsi prabangiais patiekalais, kad juos aptarnautų didžiulis būrys padavėjų, visomis išgalėmis besistengiančių įsiteikti vien todėl, kad jie pietauja tėtušiui priklausančiame restorane, – kalbėjo G. Ramsay, atsakydamas į socialinės naujienų svetainės „Reddit“ klausimą. – Stengiausi, kad jie kuo mažiau skirtųsi nuo įprastų, eilinių žmonių. Nuo pat pradžių jie turėjo perprasti, kas yra atkaklus ir disciplinuotas darbas.“

Kaip rašo pagesix.com, G. Ramsay su žmona Tana augina keturis vaikus: aštuoniolikmetę Megan, penkiolikmetę Matildą ir septyniolikmečius dvynius Jacką bei Holly.

„Visi jie ką nors dirba, rūpinasi gyvūnais, turi pareigų namie. Žinoma, gauna kišenpinigių, tačiau turi juos užsitarnauti“, – sakė G. Ramsay.

Kulinaras su pasididžiavimu pasakojo, kaip uoliai jo atžalos siekia savo tikslų. Štai dukra Megan studijuoja filosofiją Oksfordo universitete, Jackas ruošiasi tarnybai jūrų pėstininkų gretose, Holly svajoja apie mados verslą, o štai Matilda, ko gero, paseks tėvo pėdomis – imsis kulinarijos.

„Visi [vaikai] labai darbštūs ir atkaklūs. Jie supranta, kad reikia gerbti kitus ir jausti atsakomybę. Svarbiausia, kad jie supranta, jog nieko niekada negaus veltui – viską teks užsitarnauti darbu. Manau, tai labai svarbu“, – sakė 50-ies metų G. Ramsay.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)