Vos prieš mėnesį, vasario 22 dieną, pasaulį išvydo 35-erių metų aktorės ir jos sutuoktinio Benjamino Millepiedo dukrelė Amalia, rašo „The Daily Mail“.

Likus kelioms dienos iki gimdymo N. Portman sutiko nusifilmuoti intymaus turinio muzikiniame vaizdo klipe.

Nespalvoto vaizdo klipo režisierė – Anna Rose Holmer. Pačioje įrašo pradžioje aktorė nufilmuota nardanti vandenyje. Keliuose vėlesniuose kadruose akivaizdžiai matyti, kaip pilve vos beįsitenkantis kūdikis kojytės spyriais reaguoja į motinos prisilietimus. Vaizdo klipe pasirodo ir aktorės penkerių metų sūnus Alephas.

Vėliau vaizdas pasikeičia: N. Portman išvystame gulinčią ir ramiai besiilsinčią. Kojas ji atrėmusi į sieną. Iš viršaus matyti su kiekvienu nėščiosios atodūsiu besikilojantis pilvas.

Dainininko iš Anglijos kūrinys, pagal kurį buvo nufilmuotas vaizdo klipas, – tai singlas iš naujausio jo albumo „The Colour in Anything“. Jo bendraautoris – JAV repo atlikėjas Frankas Oceanas.

2016 metų gegužę pasirodęs įrašas sulaukė labai palankių įvertinimų.
Vienas iš reikšmingiausių įvykių J. Blake‘o kelyje į šlovę – jo indėlis į kūrinį „Forward“ iš kiek anksčiau tais pačiai metais išleisto Beyonce albumo „Lemonade“.

Filmo „Juodoji gulbė“ (Black Swan) žvaigždė, 2012 metais Kalifornijoje ištekėjusi už prancūzų choreografo, dėl į pabaigą einančio nėštumo nedalyvavo šių metų „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)