Pasak šeimos draugės Pamelos Hicks, Charlesas nebuvo įsimylėjęs ir net nebuvo pasirengęs vedyboms apskritai.

Tokie teiginiai aptinkami naujoje išskirtinėje biografijoje, kurią parašė bestselerių autorė ir karališkosios šeimos biografė Sally Bedell Smith.

S. Bedell Smith knygoje teigia, kad Diana ir Charlesas nuo pat pradžių buvo tiesiog klaiki pora. Princas temylėjo Camillą Shand, kuri šiuo metu yra jo antroji žmona, tačiau anuomet negalėjo jos vesti, nes ji nebuvo „tinkama pora“.

Biografės teigimu, Diana nevengdavo trinktelėti Charlesui per galvą, kuomet jis vakare priklaupdavo prie jų lovos pasimelsti ir nesiliaudavo jo plūsti maldos metu.

Knygoje Charlesas (68) pateikiamas ne pačiomis gražiausiomis spalvomis ir kalbama apie tai, kaip jo darbuotojai šiurkščiai elgdavosi su princese bei net sugalvodavo, kaip tam tikromis situacijomis jos atsikratyti.

Vienintelė princo gyvenimo meilė buvo Camilla, kuri vadinta tikra sekso grobuone. Charlesas dievino, kaip Camilla „visada jo klausydavosi“ ir suteikė jam šilumos, kurios trūko. Visgi, mergina turėjo „savo istoriją“, kuri galėjo apkartinti princo reputaciją.

Nors Camilla ir ištekėjo už kito, tačiau jos ir princo romanas truko daugelį metų po to, kai jis vedė Dianą.

Princą ir Dianą skyrė 12 metų, kurie, regis, smarkiai kišo koją jų santykiams. Jie neturėjo apie ką kalbėti ar bendrų patirčių, galėjo pasigirti vos keliais bendrais draugais. Tuo tarpu Camilla buvo viso to priešingybė.

Dianos ir Charleso santuoka nuo pat pradžių buvo pažymėta didžiuliu jos pavydu, kuris išsivystė į bulimiją ir paranoją.

Diana jautė, kad karališkoji šeima jai šalta ir nesvetinga. Knygoje rašoma, kad vienas liūdniausių trumpo ir tragiško princesės gyvenimo aspektų buvo tas, kad artimiausi žmonės nesistengė jai padėti kovoti su ją kamavusiais demonais: bulimija, depresija, paranoja, nerimu, nuotaikų kaitomis ir pan.

Dianai teko matyti ir į telefono ragelį meilužei šnibždantį savo vyrą ir rasti jos apyrankę, kol galiausiai kartą palūžusi ji princo akivaizdoje save žalojo šukėmis.

Tiesa, Charlesas bandė surasti psichologą Dianai, tačiau jai reikėjo nuolatinės paramos, kurios jis suteikti negalėjo.

Pasak knygos autorės, pora nustojo mylėtis vos po trejų metų santuokos ir persikėlė į skirtingus kambarius.

Galiausiai pora gyveno visai skirtingus gyvenimus, o Diana turėjo keletą romanų.

Kalbėdama apie Camillą, Diana viename interviu tarė: „Šioje santuokoje mes buvome trise, tad buvo kiek ankštoka.“

Būdama 3 mėnesius nėščia Diana tyčia nukrito nuo laiptų, kad tik atkreiptų Charleso dėmesį. Tiesa, pastojusi Diana žinojo, kad gims berniukas, tačiau visą nėštumo laiką tai slėpė nuo vyro.

Diana nekentė visko, ką mėgo Charlesas, kol 1996 pora galiausiai oficialiai išsiskyrė. Kitąmet Diana mirė tragiškoje avarijoje, o praėjus 8 metams Charlesas vedė Camillą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)