Tiriant šį ginkluotą apiplėšimą iki šiol buvo suimta 17 asmenų, kaltinimai pateikti dešimčiai. Vagys pagrobė juvelyrinių dirbinių už 10 milijonų dolerių, tarp jų buvo ir 20 karatų sužadėtuvių žiedas.

Po kelis mėnesius trukusių naujienų pranešimų, spekuliacijų ir pačios nukentėjusiosios tylos pagaliau sekmadienio vakare parodytame realybės šou epizode 36 metų žvaigždė papasakojo apie pernai metų spalio 3-iosios įvykius. Kalbėdama su savo seserimis 37 metų Kourtney ir 32 metų Khloe, Kim aiškino, jog jos burna buvo užklijuota, kad ji nešauktų.

„Jis griebia mano kojas, o aš, žinote, apačioje buvau be drabužių. Jis mane prisitraukė prie savęs ant lovos priekio ir aš jau maniau: „tai ir yra akimirka, kai jie mane ketina išprievartauti“, – detaliai pasakojo Kim.

Toliau ji tęsė: „Mintyse visiškai pasiruošiau, ir tada jis to nedarė. Jis lipnia juosta suklijavo mano kojas ir įrėmė į mane ginklą. Supratau, kad tą akimirką jie ketino šauti man į galvą. Tik meldžiausi, kad Kourtney galėtų normaliai gyventi po to, kai pamatys mano lavoną ant lovos… Man nepavyks iš čia ištrūkti. Žinau, kaip visa tai vyksta.“

Kim prisiminė, kad prieš tai kai jos burna buvo užklijuota, ji maldavo viešbučio durininko – jis buvo priverstas atvesti plėšikus į žvaigždės kambarį – pasakyti jiems, kad ji turi vaikų ir šeimą.

Ji pasakojo: „Aš tik pasakiau: „Ar mes mirsime? Jie manęs nesupranta, bet prašau pasakykit, kad aš turiu vaikų, turiu šeimą, leiskit man gyventi!“

Kai vagims parodė savo keturis milijonus dolerių kainuojantį žiedą, jie pareikalavo pinigų.

„Pasakiau, kad neturiu pinigų. Jie nusitempė mane į prieškambarį laiptų viršuje. Štai tada aiškiai kaip dieną pamačiau ginklą, – toliau pasakojo K. Kardashian. – Žiūrėjau į ginklą, žiūrėjau į laiptus… arba jie ketina mane nušauti į nugarą, o jei man pavyks ir jie nešaus, jei laiku neatvažiuos liftas arba laiptai bus užrakinti, tada mane išprievartaus. Nėra išeities.“

Vis dėlto, Paryžiaus policijos uniformas vilkintys plėšikai nenušovė dviejų vaikų mamos, uždarė ją vonios kambaryje ir pabėgo. Gauja paspruko dviračiais, kurie nuomojami visame Paryžiuje.

Kim pasakojo, kad plėšikams pasišalinus ji pasislėpė balkone: „Man buvo tikrai labai sunku, nes pasirodžiusi policija vilkėjo tokią pačią uniformą, tik be kaukių ant veidų.“

Realybės šou žvaigždė taip pat pasidalijo savo teorija, kaip klostėsi visa ši siaubinga istorija.

„Apie tai labai daug galvojau. Manau, kad grupė vyrukų mus sekė visos kelionės metu. Aš rašiau „Snapchat“, kad lieku namie, o visi išeina, tad manau, jie žinojo, kad Pascalis [Duvier] išėjo su Kourtney, ir kad čia likau aš viena… Jiems atsirado štai tokia galimybė ir jie ja pasinaudojo“, – samprotavo Kim.

Kelios valandos iki apiplėšimo Kim bendravo „Snapchat“ su Blac Chyna.
Šešiasdešimtmetis Aomaras Aitas Khedache’as, kuris yra laikomas šios gaujos vadeiva, policijai aiškino, kad didžioji dalis pavogtų juvelyrinių dirbinių buvo išlydyti ir parduoti. Visgi K. Kardashian sužadėtuvių žiedą su deimantu jie pasiliko, nes buvo pernelyg sunku jį realizuoti.

Pasak policijos pranešimų, A. A. Khedache’as atskleidė pareigūnams, kad jo gauja planavo apiplėšti K. Kardashian per ankstesnįjį jos apsilankymą Paryžiuje, bet išsigando, nes ją nuolat supo žmonės.

Ironiška yra tai, kad Kourtney prisipažino, kad kaip tik tą dieną jos kalbėjosi apie tai, ką darytų tokio užpuolimo atveju, o Kim tada sakė (nežinodama, kad netrukus taip ir nutiks), kad jiems pasakytų: „Imkit viską, viskas jūsų, man nesvarbu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)