Tad kaip 48 metų aktorei pavyko sustabdyti nenumaldomą laiko tėkmę? Atsakymas: sunkus darbas, rūpinimasis savimi ir... visa aibė procedūrų. Norėtumėte jas išbandyti? Deja, visos procedūros, kurias ji rekomenduoja ir kurias reikėtų atlikti per 17 metų tiek kartų, jums kainuotų nei daug, nei mažai – 1,2 mln. svarų sterlingų (1,38 mln. Eur).

Žinoma, galutinis rezultatas tikrai to vertas. Juk nuostabi jos išvaizda leido sukaupti 115 mln. svarų (138 mln. Eur) vertės turto. Ir kalbama, kad didelę dalį jos pajamų sudaro reklaminės sutartis, o ne honorarai už vaidybą. Vien tik odos priežiūros priemonių gamybos kompanija „Aveeno“ jai esą moka daugiau nei 10 mln. svarų (11,49 mln. Eur).

„The Daily Mail“ paskaičiavo, kiek J. Aniston išleido pinigų, kad sustabdytų bėgančius metus.
Jennifer Aniston 2017 m. ir 2000 m.

Mityba – 16 tūkst. 328 svarų (18 tūkst. 752 Eur) per metus

Dar prieš serialą „Draugai“, kai J. Anison nebuvo garsi, jos buvo ... šiek tiek daugiau. Iš tiesų ji pati kartą sakė iš vieno agento išgirdusi, kad negavo vaidmens, nes buvo „per daug rubuilė“.

„Aš tik išsižiojau ir pasakiau „Ką?!“ Bet mano mityba tikrai buvo baisi: pieniški kokteiliai ir skrudintos bulvytės su padažu. Man tikrai vertėjo daugiau dėmesio skirti mitybai“, – sakė aktorė.

Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje ji ėmė laikytis Atkinso dietos, kuomet suvartojama itin mažai angliavandenių ir daug baltymų. O vėliau, apie 2001-uosius metus, kaip kalbama, ji tapo bendrovės „Diet Designs“ kliente. Šią bendrovę įkūrė velionė Holivudo dietologė Carrie Latt Wiatt. Ji savo garsiems klientams tiekia subalansuotą maistą į namus bei filmavimo aikšteles.

Šios įmonės paslaugos per savaitę atsieina 314 svarų (360 Eur), o tai per metus sudarytų 16 tūkst. 328 svarus.

„Pusryčiams dažniausiai valgau avokado su duona, kurios sudėtyje yra daug baltymų ir grūdų, arba geriu tirštą kokteilį. Glitimo nevartojimas, mano nuomone, yra labiau mados dalykas. Manau, kad mityba, kai suvartojama daug angliavandenių, nėra labai gerai svorio atžvilgiu“, – sakė J. Aniston.
Veidas – 6040 svarų (6939 Eur)

Jaunyste spinduliuojantis veidas reikalauja daug pastangų ir ... pinigų. J. Aniston yra išbandžiusi beveik visas odos priežiūros procedūras. Anksčiau ji labai mėgo kremus su AHA rūgštimis, kurios skatina odą atsinaujinti. O nuo 2000 metų jos veido priežiūra tapo vis labiau „technologinė“. Dabar ji itin mėgsta veido procedūras su CACI lazeriu. Juo atliekamas nechirurginis veido patempimas. Šią procedūrą, beje, mėgsta ir Britanijos princo Harry draugė Meghan Markle.

Viena tokia procedūra kainuoja maždaug 50 svarų (57,6 Eur), ir ją rekomenduojama atlikti kartą per mėnesį. Taigi, vien tik ši procedūra per metus J. Aniston kainuoja 600 svarų (691 Eur). Pernai ji pati pasakojo apie tokių procedūrų poveikį: „Man patinka lazeriai bei ultragarsinės veido procedūros. Man taip pat patinka veido procedūros su nedidelės įtampos elektros srove. Tai tarsi mankšta mano veidui“.

O prieš ypatingus renginius aktorė mėgsta specialias veido procedūras „Tracie Martyn Spa“ salone, kainuojančias 360 svarų (414 Eur).

Kojos – 37 tūkst. 960 svarų (43 tūkst. 727 Eur) per metus

Sportuoti itin mėgstanti J. Aniston tai daro šešis kartus per savaitę. Tris kartus ji mankštinasi su savo drauge ir trenere Mandy Ingber, kuriai per savaitę moka 730 svarų (840 Eur). Kartu jos daugiausia dėmesio skiria mėgstamiausiems J. Aiston tempimo, kardio pratimams ir pratimams prie baleto atramos.

„Aš mėgstu mankštintis viena, todėl turiu įsirengus sporto salę. Kartais pasikviečiu draugių. Man patinka joga, tačiau aš nuolat keičiu pratimus. Tai padeda nustebinti mano kūną, kuris nežino, kas jo laukia toliau“, – pasakojo aktorė.

Plaukai – 6975 svarai (8034 Eur)

J. Aniston plaukus tvarko draugas kirpėjas Chrisas McMillanas. Tai jis darė dar prieš serialo „Draugai“ pasirodymą 1994 metais. Jis atsakingas ir už itin pamėgtą ir kopijuotą J. Anistono herojės Reičel vardu pavadintą kirpimą sluoksniais.

„Kai pirmą kartą ją sutikau, jos plaukai buvo ilgi, vienodo ilgio, ir ji turėjo kirpčius. Ir ji man iš karto pasakė: „Nekirpk man plaukų. Noriu, kad jie būtų ilgi“, – pasakojo kirpėjas. – Tačiau aš kirpėjas, todėl, aišku, nukirpau jai plaukus ir pasakiau atauginti kirpčius.“

Vėliau kiekvieno paskesnio vizito metu jis vis trumpino ir sluoksniavo J. Aniston plaukus, kol atsirado „Reičel“ kirpimas.

„Aš labai mylių Chrisą. Jis mano gyvenimo prakeiksmas, nes jis sugalvojo tą velnio „Reičel“ kirpimą, kuris nebuvo mano mėgstamiausias. Kaip čia pasakius? Manau, kad tai buvo baisiausias mano kirpimas“, – sakė J. Aniston.

Chrisas taip pat paskatino aktorę keisti produktus, kuriuos ji naudojo plaukų priežiūrai. Vėliau naudojamus produktus ji ne kartą keitė, ir dabar sunku pasakyti, ką ji naudoja. Tačiau kalbant apie kirpėjo paslaugas, Ch. McMillanui mokama 450 svarų (518 Eur) Tačiau neaišku, ar J. Aniston jam moka, nes jie yra artimi draugai. Pas jį ji lankosi kas šešias savaites.

O aktorės plaukus dažo Michaelas Canale. Dažymo kaina – 325 svarai (374 Eur). Jeigu pas juos abu ji lankosi kas šešias savaites, tai jai atsieina 6975 svarus per metus.

Makiažas – 676 svarai (778 Eur)

Kasdien J. Aniston dažosi nedaug. Ji mėgsta „Chanel“ tušą (25 svarai) (28,8 Eur) ir maskuoklį (27 svarai) (31,1), „Laura Mercier“ drėkinamąjį kremą, suteikiantį odai atspalvį (35 svarai) (40,32 Eur). O jeigu reikia labiau maskuoti odos defektus, ji renkasi „Armani Face Fabric“ pudrą, kainuojančią 40 svarų (46,08 Eur).

Jai taip pat patinka „Hauschka“ firmos lūpų balzamas (10 svarų) (11,52 Eur) ir „Chanel“ kompaktinė pudra (32 svarai) (36,86 Eur). Taigi, jau vien tai kainuoja 169 svarus (194 Eur), kad ji galėtų išeiti iš namų be ypatingo makiažo.

Atsižvelgiant į tai, kad dauguma moterų tenka papildyti savo kosmetines maždaug keturis kartus per metus, J. Aniston išleidžia kiek mažiau nei 700 svarų per metus. Žinoma, jeigu ji visus tuos produktus perka, o ne gauna dovanų.

Antakiai – 720 svarų (829 Eur)

J. Aniston kasmet investuoja ne vieną šimtą svarų į savo antakius. Ir pagalbos ji kreipiasi į Holivudo antakių guru vadinamą Anastasią Soare, kuri taip pat rūpinasi Kardashianų klano moterų ir Victorios Beckham antakiais.

Vienas apsilankymas pas šią antakių specialistę kainuoja mažiausiai 60 svarų (69,12 Eur). Paprastai moterys lankosi kartą per mėnesį, tačiau kai kurios lankosi vos ne kiekvieną savaitę.

Taigi, lankantis kas mėnesį, per metus susidarytų 720 svarų.

Įdegis – 1924 svarai (2216 Eur)

J. Aniston jau ne vieną dešimtmetį yra savaiminio įdegio gerbėja ir dažnai lankosi viename salone Vakarų Holivude. Čia nupurškimas savaiminio įdegio kremu kainuoja 37 svarus (42,62 Eur). Lankydamasi kiekvieną savaitę per metus šiam grožio ritualui jie pakloja 1924 svarus.

Nosis – 20 tūkst. svarų (23 tūkst. 38 Eur)

J. Aniston tik pripažįsta, kad darėsi dvi nosies operacijas. Viena buvo atlikta dar prieš nusifilmuojant seriale „Draugai“. O antroji nosies korekcija buvo atlikta po itin viešų ir žeminančių skyrybų su aktoriumi Bradu Pittu, kuris ją iškeitė į kolegę Angeliną Jolie.

Antrąją operaciją jai atliko Beverli Hilzo plastiko chirurgas Rajas Kanodia. Viena operacija pas jį kainuoja vidutiniškai 7-10 tūkst. svarų. Taigi, per praėjusius du dešimtmečius aktorė atseikėjo mažiausiai 20 tūkst. svarų, kad turėtų dailią nosytę.

Krūtinė – galimai 5 tūkst. svarų (5759 Eur)

Pasidarė ar nepasidarė? Daug kalbėta apie tai, kad J. Aniston galimai pasididino krūtinę. Tačiau pati aktorė to niekada nepripažino. Tam tikras krūtinės dydžio pasikeitimas gali būti siejamas su svorio priaugimu.

Tačiau Holivudo plastikos chirurgė Zara Harutyunyan pernai vasarą sakė mananti, kad aktorei veikiausiai buvo atlikta mastopeksijos procedūra, kuomet krūtys pakeliamos ir sustangrinamos jų nedidinant. Viena tokia procedūra kainuoja maždaug 5 tūkst. svarų.

Galutinė J. Aniston grožio kaina 1 mln. 231 tūkst. 813 svarų (1 mln. 418 tūkst. 975 Eur).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)