Iš karto po nugalėtojo paskelbimo A. Pilvelytė Klaipėdos arenoje lyg pranyko, tačiau DELFI pavyko ją pakalbinti besėdančią į automobilį.

Į klausimą, kaip Aistė jaučiasi likusi antra, ji atsakė ilga tyla. „Nežinau, nuoširdžiai sakau, kad nežinau“, – po ilgos pauzės tarė A. Pilvelytė.

Anot jos, pirmiausia jis keliaus pavalgyti, o vėliau – prisijungs prie visų, švenčiančių „Fusedmarc“ sėkmę viename Klaipėdos naktiniame klube.

Prieš šią kovą Aistė tikino, kad tai bus paskutinis jos bandymas dalyvauti konkurse. Ar noras dar kartą lipti ant „eurovizinės“ scenos užbrauktas kryžiuku? „Užbrauktas“, – nedaugžodžiavo Aistė.

Pirmąją vietą nacionalinėje atrankoje šįmet užėmė grupė „Fusedmarc“.

„Kai pradėjome daryti šią dainą, Viktorijai pasakiau, kad mūsų tikslas yra nuvažiuoti į Kijevą ir laimėti „Eurovoviziją“. Visą kelią tuo labai tikėjome ir tikėjomės“, – po pergalės spaudos konferencijoje kalbėjo Denisas.

Jo nuomone, žiūrovai jų dainą supranta ne iš karto, tik įsiklausius ir kelis kartus pajautus: „Dėkojame, kad išgirdote“.

„Jau daug kalbėjau apie šios dainos pavadinimą ir pačią dainą, tačiau vieno dalyko nepasakiau – Viktorija yra pergalingas vardas, taip nusiteikę ir važiuosime į Kijevą“, – šypsenas žurnalistų veiduose sukėlė Deniso pasitikėjimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (397)