Aiškinantis mirties priežastį paaiškėjo, kad dainininkas mirė nuo kardiomiopatijos, miokardito ir kepenų steatozės. Reiškia, tai buvo natūrali, o ne smurtinė mirtis. Iki to momento F. Fawazas, susitikinėjęs su dainininku penkerius metus, turėjo atremti priešišką gerbėjų reakciją, mat pasklido gandai, kad Michaelas mirė nuo narkotikų perdozavimo.

Kirpėju ir fotografu dirbantis vyras tvirtina, kad jo partnerio šeima laidotuvių planų su juo nederino. Leidiniui „Sun“ jis kalbėjo: „Laidotuvės? Negaliu jums nieko pasakyti, viskas slepiama. Negaliu papasakoti jums apie laidotuves, tai turėjo įvykti seniai. Visa tai tęsėsi ilgai, buvau viso to centre. Tačiau apie laidotuves nieko nežinau, iš tikrųjų nežinau nieko. Patikėkite manimi. Visa tai taip keista“.

43 metų F. Fawazas taip pat sakė, esą „natūralu“, kad žmonės įtarė, jog Michaelo mirtis susijusi su narkotikais, nes žmonės „nekenčia vieni kitų“.

George'as Michaelas su draugu Kenny Gossu 2009 - 2016 m.

Popatlikėjas, tarp kurio garsiausių hitų yra dainos „Last Christmas“ ir „Freedom“, turėjo sveikatos problemų ir ilgus metus kovojo su narkotikų priklausomybe.

Kai šios savaitės pradžioje buvo paskelbti skrodimo rezultatai, F. Fawazas prisipažino, kad laikotarpis nuo Michaelo mirties jam buvo labai „skausmingas“ ir jis maldavęs „šiek tiek meilės iš pasaulio“.

Jis kalbėjo: „Jaučiuosi nuostabiai. Taip, žinoma, esu laimingas, kad paaiškėjo tiesa ir niekas nebeabejoja. Esu labai laimingas. Nes, pirma, tiesa paaiškėjo ir pasaulis manimi neabejoja. Esu laimingas, kad dabar jis gali ilsėtis, kad galime atsipūsti ir mes. Tikrai buvo skausminga jausti, kad manimi abejojama. Bet dabar jau viskas gerai. Ir esu tikras, kad George’as laimingas, kad viskas paaiškėjo. Galime judėti pirmyn. Neketinu to pamiršti. Buvo tikrai labai labai sunku, tai liūdino ir šokiravo. Du su puse mėnesio“.

George'as Michaelas. 1988 m.

Paklaustas, kaip jautėsi išgirdęs Michaelo mirties priežastį, F. Fawazas atsakė: „Sulaukiau skambučio. Jaučiausi laimingas, kad dabar jis gali ilsėtis ramybėje. Dabar galiu švęsti gyvenimą, mūsų meilę ir judėti į priekį kaip vienas. Leiskime jam ilsėtis. Nežinau, kas dar nutiks“.

Kalbėdamas apie tai, kaip prisimeną Michaelą, dainininko mylimasis atsakė: „Prisimenu tik laimingus laikus, tik jis ir aš. Visada tai buvo tarp jo ir manęs. Man pavyko penkerius metus neišgarsėti. Norėčiau ir toliau tai išsaugoti.“

Paklaustas, ar sunkios buvo pastarosios savaitės, F. Fawazas neslėpė: „Negaliu apibūdinti, kaip skausminga tai buvo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)