Tačiau žalingas įprotis puikiai atsispindi ir U. Thurman veide – aktorės oda papilkėjusi, praradusi gyvybingumą ir nuvarginta kenksmingų medžiagų.

Gerbėjai jau ne kartą išreiškė nerimą, kad aktorės grožis vysta. Ir visa tai – dėl cigarečių dūmų ir patiriamo streso. O U. Thurman šiuo metu – ne pats lengviausias laikotarpis. Teisme dėl dukters Altalune Florence globos ji kovoja su buvusiu vyru Arpadu Bussonu.

Per sausio mėnesį įvykusį teismo posėdį buvo viešai aptarta ir U. Thurman sveikatos problemos.

Teismo posėdžio metu apklausiant psichologę, A. Bussono advokatas savo kliento paklausė, ar šis papasakojo specialistei apie „sunkią psichologinę U. Thurman ligą, kas buvo viena iš skyrybų priežasčių“.

Daktarė Sara Weiss patvirtino, jog ne kartą gavo šią informaciją ir taip pat susipažino su tuo, jog nuo depresijos, nerimo priepolių bei nemigos kentėjusi aktorė gėrė trijų rūšių vaistus, kuriuos retkarčiais maišė su alkoholiniais gėrimais. Apklausos metu atskleisti ir vaistų pavadinimai. Visi jie – receptiniai.

Psichologė taip pat teigė susipažinusi su tuo, jog U. Thurman ir anksčiau turėjo sveikatos problemų – koncentracijos stoką, hyperaktyvumą, o vaikystėje jai buvo sunku susikoncentruoti mokykloje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)