Moteris pasakojo, kad tinkama pusiausvyra tarp darbo ir šeimos buvo raktas į šeimos laimę.

„Mes negyvename Niujorke ar Los Andžele, gyvename Malibu, o tai tarsi kaimelis. Mano vyras – man prioritetas ir aš nelaikau dalykų savaime suprantamais. Jei esu tris dienas išvykusi, tai pasistengiu kitą savaitę būti namuose. Puikiai suprantu, kiek laiko užima įvairūs reikalai ir randu pusiausvyrą“, – sakė C. Crawford.

Supermodelis su vyru susilaukė dviejų vaikų. Sūnui Presley šiuo metu 17, o dukrai Kaia – 15. Mergaitė paveldėjo daugybę motinos bruožų, tad daugelis mados pasaulyje jau prognozuoja jai sėkmę.

R. Garberis žmoną pasveikino pasidalydamas nuotrauka, kuri daryta prieš 25 metus. Joje C. Crawford sėdi jam ant kelių ir šypsodamasi žvelgia į tortą.

„Kai kurie dalykai niekada nesikeičia, keičiasi tik skaičius. Su gimtadieniu mano mergaitei“, – prie nuotraukos rašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)