Prie R. Neggos prisijungė ir filmo „Moonlight“ režisierius Barry Jenkinsas, Karlie Kloss, Lin Manuel Miranda, dainininkas Stingas.

Kaip rašė leidinys „Hollywood Reporter“, šios iniciatyvos sumanytojai skatino garsenybes įsisegti žydrus kaspinėlius „Oskarų“ ceremonijoje ir taip solidarizuotis su nepartine, pelno nesiekiančia organizacija, kuri beveik 100 metų gynė žmonių teises bei laisves, kurios įtvirtintos JAV konstitucijoje ir įstatymuose.

R. Neggos stilistė Karla Welch įkėlė į socialinį tinklalapį „Instagram“ nuotrauką su kaspinėliu, po ja parašė: „Aksesuaras, kuriuo labiausiai didžiuojuosi.“

Po prezidento Donaldo Trumpo imigracijos draudimo organizacija sulaukė didžiulės paramos iš žmonių ir netgi surinko 24 mln. dolerių aukų per vieną savaitgalį sausį.

„Pramogų srities bendruomenės parama APLS, ginančiai mūsų pilietines teises yra įspūdinga, šis vakaras – ne išimtis, – sakė sąjungos vadovas Anthony D. Romero. – jų balsai labai svarbūs. Mums ginant konstituciją, tai lygybės ir teisingumo pažadas visiems mūsų šalyje, kad ir kas jie būtų, nesvarbu, iš kur atvykę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)