Paryžiuje įvykusioje 42-ojoje prestižinių „Cezario“ apdovanojimų ceremonijoje dalyvavusi pora raudonuoju kilimu žengė pasididžiuodami – balta „Versace“ mados namų suknelė išryškino didėjantį A. Clooney pilvą.

Būsima mama spindėjo elegancija – prie plunksnomis dekoruotos suknelės ji priderino ilgus žėrinčius deimantinius auskarus, rankoje spaudė prie suknios priderintą delninukę.

Gandai apie poros nėštumą pramogų pasaulio užkulisiuose sklandė jau ilgą laiką. Apie tariamą vaikelio laukimą kalbėta jau nuo 2015-ųjų.

Didžiam gerbėjų džiaugsmui, jų prognozės išsipildė šįmet.

Aktorius Mattas Damonas vasario 9 d. patvirtino, kad jo bičiulis G. Clooney su žmona Amal laukia net dvigubo šeimos pagausėjimo. Dar jis pridūrė buvęs itin apstulbintas šios žinios praėjusį rudenį ir vos sulaikė džiaugsmo ašaras.

Šis nėštumas pirmasis sutuoktiniams A. ir G. Clooney, 2014 m. po lyg uraganas praūžusio romano iškėlusiems ištaigingą itališkų vestuvių ceremoniją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)