18
Kitas

Zsa Zsa Gabor ir Felipe de Alba : 30 tūkst. svarų per dieną

Ekspertai paėmė sumą, kuri buvo išleista konkrečios garsenybės vestuvėms, ir padalino ją iš dienų, kiek truko santuoka. Galutinis rezultatas parodė, kiek kainavo viena santuokoje praleista diena.

Pavyzdžiui, Kim Kardashian trumputė santuoka su krepšininku Krisu Humphriesu jiems abiem kainavo 109 tūkst. 722 svarų per dieną, nes vestuvėms jie išleido 7,9 mln. svarų. Realybės šou žvaigždė už krepšininko buvo ištekėjusi tik 72 dienas, ir vėliau nusprendė skirtis.

Tuo tarpu K. Humphriesas siekė santuokos anuliavimo dėl tariamo sukčiavimo. Jis teigė, kad vestuvės tebuvo viešųjų ryšių akcija, kuria buvo siekta padidinti Kardashianų šeimos realybės šou reitingus.

Ši santuoka yra brangiausia sąraše. Tiesa, Kim gali guostis bent jau tuo, kad iš šios santuokos užsidirbo 18 mln. JAV dolerių iš įvairių susitarimų dėl vestuvių ceremonijos filmavimo, sutarčių su žurnalais ir televizijomis bei reklamos.

18
Kitas

Zsa Zsa Gabor ir Felipe de Alba : 30 tūkst. svarų per dieną

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)