Galbūt todėl pastaruoju metu garsenybės nesidrovi fotografuotis be makiažo, rašo kompravda.eu.

Žurnalistai pasidomėjo, kaip rusų atlikėja Vera Brežneva puoselėja savo grožį.

Grožio dosjė:

Vera Brežneva – 35 m.

Plastinės operacijos: Nėra dariusi.

Grožio injekcijos: Dainininkė – prieš įvairias veido injekcijas, siekiant išsaugoti jaunystę. Neseniai blondinė sudarė koliažą iš savo nuotraukų, kuriose užfiksuotos įvairios mimikos, ir parašė: „Nebijokite savo emocijų.“ Ir dar prirašė: „Su botoksu taip nepavyktų.“

Jos paslaptis: „Labai svarbus rytinis grožio ritualas, – pasakoja gerbėjoms V. Brežneva. – Mūsų oda dirba ir dieną, ir naktį. Ir vakare, ir ryte ją reikia nuvalyti. Todėl ryte išsivaliusi dantis nutrinu veidą drėgnu rankšluosčiu. Sušlapinu nedidelį rankšluostį šiltu vandeniu, nuspaudžiu ir drėgnu rankšluosčiu švelniai nutrinu veidą. Labai atsargiai.

Jei neišsimiegojau arba nepatinka, kaip atrodau, po rankšluosčio su šiltu vandeniu, tą patį pakartoju su šaltu vandeniu. Tai tarsi kontrastinis dušas veidui. Jei po ranka turiu ledo kubelį, patrinu juo veidą. Kraujotakos pagerinimas duoda akivaizdžių rezultatų. Jei turiu 10 minučių, pasidarau kokią nors kaukę – valomąją, drėkinamąją, gaivinamąją ar maitinamąją. Tai greitas būdas pagražinti odos išvaizdą ir būklę. Kai nuplaunu kaukę ar nuprausiu veidą, pasitepu kremu. Iš pradžių patepu lūpas (kremu lūpoms), paskui – kremu veidui, priklausomai nuo odos tipo (mano oda jautri) ir kremu paakiams.

Kartais kremas lūpoms ir paakiams gali būti tas pats. Kremą tepu taip: paimu nedidelį kiekį kremo (veidui pakanka žirnio didumo), paskirstau tarp pirštų pagalvėlių, paskui pirštų galiukais masažiniais judesiais užtepa kremą ant reikiamų vietų. Netempiu, netrinu. Lengvas 1–3 min. masažas. Kol susigeria. Idealiu atveju kremo ant veido neturi likti, jis turi susigerti. Oda turi būti švari, minkšta, be kremo likučių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)