NE dietoms
Moteris teigia, kad dietų nesilaiko jau labai seniai. „Jaunystėje išbandžiau tikrų nesąmonių – pradedant sulčių dieta ir baigiant greipfrutu prieš kiekvieną valgį. Visiška nesąmonė. Naudos duoda tik ilgalaikė gerai subalansuota mityba“, – teigia Ch. Brinkley.

Ryte – stiklinė šilto vandens su citrina

„Šitą triuką netikėtai aptikau savo „Instragram“, – šypsosi gražuolė. Kiekvieną rytą ji dieną pradeda į stikline šilto vandens įspausdama visos citrinos sultis, gėrimą dar pagardina lašeliu medaus ir Kajeno pipirais.

Sotūs pusryčiai

Per interviu „Harper‘s Bazaar“ Ch. Brinkley sakė pusryčiams mėgstanti valgyti avies pieno jogurtą su gervuogėmis, mėlynėmis, avietėmis, papaja, Čija sėklomis, neapdorotomis avižomis ir graikiniais riešutais. Jeigu nori gauti daugiau baltymų, išsikepa kiaušinių baltymų omletą su špinatais ir grybais. Dar vienas mėgstamas jos pasirinkimas pusryčiams – skrebutis su avokadu.

Vegetarizmas

Ch. Brinkley – į kompromisus nesileidžianti vegeratė, tačiau lanksti veganė. „Žinote, viskas dėl tos Italijos. Mocarela ir makaronai. Prancūzijoje – kamamberas. Mažas sumuštinis su sūriu“, – apie savo mėgstamus sūrius kalba moteris. Mėsos Ch. Brinkley nevalgo nuo tada, kai buvo 12 metų.

Pietūs lengvi, o alkį malšina sveikais užkandžiais

Ch. Brinkley teigia mėgstanti salotas, o užkandžiams tarp valgių pasigamina sotų ir maistingą riešutų ir razinų užkandį, kurį pagardina Himalajų druska. Jeigu prieš pietus ar vakarienę junta ypatingą alkį, suvalgo obuolį, kartais su riešutų sviestu.

Vakarienei – daug spalvų

„Mano mėgstamiausias patiekalas – rudieji ryžiai su lęšiais, keptomis raudonomis ir geltonomis paprikomis, pankoliu, saldžiosiomis bulvėmis ir salotomis“, – atskleidė nesenstanti gražuolė ir pataria: kuo daugiau spalvų maiste, tuo geriau. Nesako ne ir taurei raudonojo vyno taurei.

Šokoladas, šokoladas ir dar kartą šokoladas

Ch. Brinkley šokoladu saikinai mėgaujasi kiekvieną dieną – žinoma, mėgsta juodąjį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)