Tačiau garsenybė, savo „Instagram“ paskyroje turinti daugiau nei 92 mln. sekėjų, ir vėl užsigeidė sugrįžti į didingiausias savo karjeros dienas, kai kiekvienas jos žingsnis buvo garsiai aptariamas užsienio žiniasklaidoje.

Štai, kodėl tarp naujausių Kim nuotraukų – nemažai tokių, kuriose garsenybė demonstruoja savo kūno linkius. Tiesa, visa tai pateikiama kur kas subtiliau nei anksčiau, kai Kim išdrįsdavo nuogut nuogutėlė stoti prieš fotografų kameras.

New pics on my app #KKWAPP

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 17, 2017 at 10:29am PST

Panašu, kad Kim išmoko savo seksualumą demonstruoti atsiribodama nuo vulgarių ir jai, kaip dviejų mažų vaikų mamai, ne itin deramų fotosesijų. Tačiau vieno dalyko – įpročio gerbėjams demonstruoti savo garsiai aptartą užpakalį – tikrai neatsikratė.

Guess who

A post shared by Celebritea Entertainment News (@thacelebriteaofficial) on Feb 16, 2017 at 6:24pm PST

Nuo Kim neatsilieka ir jos jaunėlės seserys. Štai, Kylie Jenner, kurios išvaizdos pokyčiai vis dar yra viena labiausiai aptariamų Kardashianų šeimos gyvenimo detalių, savo paskyroje taip pat paviešino pikantišką kadrą.

La Familia

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 16, 2017 at 7:33pm PST

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)