„Jie išsiskyrė jau prieš kurį laiką. Vestuvės atšauktos. Tiek Robas, tiek Blac Chyna stengiasi šįkart elgtis kaip nomalūs suaugusieji, todėl šįkart buvo mažiau dramos“, – žurnalui sakė šaltinis.

Tai jau ne pirmos šios poros skyrybos, tačiau praėjusį kartą jie skyrėsi taip viešai, kad kiekvieną žodį girdėjo visas pasaulis, mat skyrybos buvo persikėlusios į socialinius tinklus.

29-erių R. Kardashianas ir 28-erių modelis Blac Chyna apie savo draugystę pranešė praėjusių metų sausį, balandį susižadėjo, o gegužę pranešė besilaukiantys vaikelio. Dream Kardashian gimė lapkritį.

Poros meilei ne itin pritaria ir visa gausi Kardashianų šeima, mat jau ne kartą buvo pasirodę pranešimų, kad Blac Chyna siekia gauti garsiąją Kardashian pavardę, kad dar labiau išgarsėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)