Peteris Van der Veenas saugo Adele, o Gregas Lenzas aktorę Jennifer Lawrence. Jie patys tapo daugeliui atpažįstamais žmonėmis po to, kai gerbėjai pastebėjo juos šalia žvaigždžių ir ėmė jais žavėtis.

Tad nenuostabu, kad ir kiti asmens sargybiniai smarkiai stengiasi atkreipti į save dėmesį instagrame ir demonstruoja savo įspūdingą gyvenimą bei dalijasi nuotraukomis iš kelionių su savo turtingais klientais, ką jau bekalbėti apie jų raumeningus kūnus, dėl kurie idealiai ir tinka tokiam darbui.

Chriso Browno, Scotto Disicko ir reperio 50 Cent asmens sargybiniai apie savo ypatingą gyvenimą „pasakoja" instagrame, kur dalijasi nuotraukomis iš vakarėlių prie baseino, kelionių privačiais lėktuvais, paženklintomis grotaženkliu #bodyguardlife.

Ir visai nenuostabu, kad asmens sargybiniai taip pat nori atsiriekti savo dalį sėkmės pyrago. Adele asmens sargybinis Peteris Van der Veenas jau pats tapo instagramo žvaigžde dėl savo išvaizdos. Vyriškas olando žandikaulis, skvarbios mėlynos akys ir didžiuliai raumenys verčia ne vienos gerbėjos širdį plakti smarkiau.

Kim Kardashian turi visą apsaugos komandą, tačiau vienas jos apsauginis išsiskiria iš kitų. Mike'as ir saugos kompanijos „Empire Bodyguards“ vienas iš geriausių žinomų Majamio apsaugininkų. Jis buvo pastebėtas saugantis ir Scottą Disicką, kai šis pramogavo su grupe gražuolių prie paplūdimyje.

Aktorės Jennifer Lawrence asmens sargybinis Gregas Lenzas taip pat traukia merginų dėmesį. Tiesa, daugelis jų smarkiai nusivylė sužinojusios, kad jis ... laimingai vedęs.

Kartu su garsenybėmis keliaujantys asmens sargybiniai labai greitai pripranta prie ypatingo gyvenimo būdo, apie kurį byloja nuotraukos instagrame. Jie taip pat fotografuojasi prie asmeninių lėktuvų, prabangių automobilių ir demonstruoja krūvas pinigų, prabangius laikrodžius ir kitas savo gyvenimo detales.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)