Internete paskelbtoje beveik prieš porą metų mirusios atlikėjos Žanos Friskės nuotraukoje į akis krenta kryžiaus ir paminklinio akmens kontūrai.

Prie sesers nuotraukos Natalija parašė: „Rytoj sukaks metai ir aštuoni mėnesiai nuo tos akimirkos, kai nustojo plakti tavo širdis. Lig šiol nesugebu suvokti, kad tavęs nėra. Tai 2009-aisiais per tavo gimtadienį daryta nuotrauka. Atspausdinau ir įteikiau ją mamai, kad įsirėmintų, bet ji pastebėjo, kad antrame plane – kryžius ir paminklinis akmuo. Beveik kaip dabar kapinėse...“

Dainininkės gerbėjus šis vaizdas šokiravo. Kai kurie tvirtino, kad jiems taip pat kaip tik tai visų prima ir krito į akis, dar nė neperskaičius komentaro. Kiti ragino jokiu būdu nepamiršti mylimos dainininkės, kad jos atminimas visada būtų gyvas.

Vieni tvirtino, kad kryžių ir antkapį primenantys objektai – tai nelaimę pranašavę ženklai. Kiti gi įtikinėjo, kad visų pirma į akis krenta Žanos grožis, o visa kita – prietarai.

Primename, kad 2013-aisiais dainininkei buvo diagnozuotas vėžys. Ji gydėsi ir Rusijoje, ir Jungtinėse Amerikos Valstijose, ir Vokietijoje. Žinia apie Ž. Friskės ligą sukrėtė visą šalį. Stengdamiesi ją palaikyti ir kaip nors padėti žmonės rinko pinigus gydymui. Deja, 2015-aisiais metais atlikėja mirė. Jos sūnų šiuo metu augina tėvas – televizijos laidų vedėjas Dmitrijus Šepeliovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)