Pastaruoju metu jauna moteris labai daug keliauja – serialas „Suits“, kuriame kuria vieną iš pagrindinių vaidmenų, filmuojamas Toronte, o mylimasis Harry jos laukia Anglijoje. Nieko keisto, kad gera savijauta ypač svarbi nuolat kaitaliojant klimato ir laiko juostas.

Kaip teigia pati iš Kalifornijos kilusi aktorė, geros savijautos ir grožio paslaptis gana paprasta – sveika darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyra, meilė sau, sveika gyvensena ir sąmoningumas.

Aktorė ne kartą žurnalistams pasakojusi, kad dievina vanilinius pieno kokteilius, uogas, veido procedūras ir sauną. Nepaisant to, nusprendėme dar kartą iškvosti gražuolę, kas jai tiek daug keliaujant padeda puikiai jaustis ir atrodyti puikiai.

Per interviu „Women‘s Health“ aktorė sakė, kad svarbiausi jos prioritetai yra sveika mityba, fizinis aktyvumas ir meilė sau. Atskleidžiame septynias geros savijautos paslaptis pagal žavingąją M. Markle:

1) Meditacija

Meditacija gali vykti pačiais įvairiausiais būdais. M. Markle teigia, kad jai priimtiniausia meditacijos forma yra bėgimas: „Bėgdama išvalau galvą nuo įkyrių minčių, apie nieką negalvoju, ilsisi protas“. Be to, Toronte aktorė dirba ir su asmeniniu treneriu Craigu McNamee.

2) Į sporto klubą – su draugais

„Kai viešiu Didžiojoje Britanijoje, nepraleidžiu progos nueiti į sporto klubą su Russellu (Batemanu), SBC įkūrėju. Mano bičiulė Millie Macintosh eina iš proto dėl jo treniruočių, todėl, viešėdama Londone, visada einu kartu“, – apie draugų kompanijos svarbą sporto klube sako aktorė.

3) Joga žvakių šviesoje

„Mano mama buvo jogos instruktorė, todėl ji tiesiog mano kraujyje. Man labai patinka intensyvios jogos treniruotės. Tamsus kambarys ir daug žvakių – kas gali būti geriau?“, – apie mylimą praktiką pasakoja amerikietė.

4) Meilė savo išskirtinumui

Strazdanos – ypatybė, kuri vaikystėje ir paauglystėje tada dar būsimajai aktorei sugadino nemažai nervų. Dabar ji prisipažįsta, kad būtent strazdanos jos mylimiausias išskirtinis bruožas: „Jas tiesiog dievinu. Be jų nebūčiau tokia, kokia esu“.

5) Laikas sau

„Niekada sau negailiu brangiausio, ką turiu – laiko. Šiais laikais visi neįtikėtinai užimti, vienu metu daro milijoną darbų, tad labai svarbu skirti laiko sau. Tam puikiai tinka kad ir televizoriaus žiūrėjimas, pasivaikščiojimai su šunimis ir tiesiog taurė vyno. Tai investicija, kuri visada atsiperka. Būtina skirti laiko tik sau. Tai vadinama pusiausvyra“, – pasakoja aktorė.

6) Sveikata – didžiausias turtas

Aktorė šia tema nesileidžia į jokias diskusijas: sveikata pats didžiausias žmogaus turtas ir priduria, kad labai svarbu kvėpuoti – „lėtai ir sąmoningai“.

7) Pozityvus mąstymas ir nusiteikimas

„Mano sveikata, nusiteikimas, žinojimas, kaip puikiai jausiuosi po treniruotės – visa tai mane ir atveda į sporto salę ar paskatina pasitiesti jogos kilimėlį. Kartais vien nuo minties apie sportą net nupurto, tačiau visada stengiuosi sau priminti, kaip puikiai jausiuosi po to. Apima tikrų tikriausia euforija“, – sako Didžiosios Britanijos princo mylimoji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)