Tikrasis įspūdingų formų šviesiaplaukės vardas – Vickie Lynn Hogan, ji gimė 1967 metų lapkričio 28 dieną JAV Teksaso valstijos Mehijos mieste. Garsią moterį po tėvų skyrybų 1969 metų lapkritį užaugino motina Virgie Arthur ir teta Kay Beall.

Paauglystės metais ji dirbo „Jim‘s Krispy Fried Chicken“ užkandinėje, kur susipažino su virėju Billy Wayne Smithu. Mergina taip smarkiai pamėtė galvą, kad 1984 metais, būdama vos septyniolikos, už jo ištekėjo. Pora 1986 metais susilaukė sūnaus Danielio, tačiau dar po metų išsiskyrė.

Pirmą kartą „Playboy“ viršelį A. N. Smith papuošė 1992 metų kovą, tik tuomet dar prisistatė kaip Vickie Smith. Vėliau ji dar keturis kartus buvo pasirinkta garsiojo vyrams skirto Hugho Hefnerio žurnalo viršelio kūnu, įskaitant 1993 metų birželio „Playmate of the Year“.

1991 metais A. N. Smith susipažino su naftos magnatu J. Howardu Marshallu II. Lemtinga pažintis įvyko striptizo klube Hjustone, kur ji tuo metu dirbo. 1994 metais 26 metų gražuolė tapo 89 metų turtuolio žmona.

1995 metais, būdamas 90 metų, jis ėmė ir pasimirė. A. N. Smith jo testamente nebuvo paminėta, tačiau tvirtino, kad jis jai esą pažadėjęs dalį savo turto. Ji bylinėjosi su turtuolio sūnumi E. Pierce‘u Marshallu – procesas truko ilgiau nei dešimtmetį.

Byla galiausiai nukeliavo iki JAV Aukščiausiojo teismo, tačiau niekada taip ir nebuvo išspręsta, nes 2006 metais mirė E. P. Marshallas, o dar po metų ir pati A. N. Smith.

Taigi radus bylos sprendimą 2011 metais, gyvųjų tarpe nebebuvo bei A. N. Smith, nei jos sūnaus Danielio, tad kartu su jais dingo ir jų teisės (jeigu tokių iš viso turėjo). Jungtinių Valstijų visuomenės ši įspūdinga blondinė prisimenama pirmiausia kaip XX amžiaus pabaigoje grįžęs Marilyn Monroe įsikūnijimas, o vėliau – XXI amžiaus pradžioje – kaip asmenybė, įsisukusi į televizijos užsuktą realybės šou mašiną.

39 metų sulaukusi A. N. Smith mirė 2007 metų vasarį. Ją rado be sąmonės „Seminole Hard Rock Hotel & Casino“ apartamentuose. Nustatyta, kad ji per klaidą perdozavo receptinių vaistų. Garsioji šviesiaplaukė palaidota šalia sūnaus Bahamose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)