Kaip praneša naujienų agentūra „Reuters“, M. Damonas „Entertainment Tonight Canada“ šaltiniui teigė, kad 55 m. G. Clooney jam šią žinią pranešė per filmavimus. Jo teigimu, tuo metu G. Clooney žmona 39-erių Amal Clooney laukėsi aštuonias savaites.

„Užsipuoliau jį, klausiau, ar išprotėjo, prašiau niekam kitam nesakyti, priminiau apie 12 savaičių taisyklę, jis pažadėjo nieko niekam nesakyti“, - prisiminimais dalinosi M. Damonas. „Dar po keturių savaičių jau galėjome drąsiau pasidžiaugti, labai dėl jo džiaugiuosi“, - komentavo M. Damonas.

Šis nėštumas pirmasis sutuoktiniams A. ir G. Clooney, 2014 m. po lyg uraganas praūžusio romano iškėlusiems ištaigingą itališkų vestuvių ceremoniją. G. ir A. Clooney atstovai šios informacijos komentuoti nepageidavo.

M. Damonas negailėjo pagyrų G. Clooney žmonai, žmogaus teisių srityje dirbančiai teisininkei, ją vadindamas išskirtine moterimi ir neabejodamas, kad G. Clooney labai pasisekė. Dar jis pridūrė, kad pora neabejotinai taps puikiais tėvais, todėl šiems vaikams pasisekė.

Praėjusią savaitę dainininkė Beyonce socialiniuose tinkluose sukėlė tikrą audrą pranešusi, kad jiedu su sutuoktiniu reperiu Jay Z laukiasi dvynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)