Malavio sostinės Lilongvio Aukštasis teismas antradienį suteikė atlikėjai leidimą įsivaikinti dvynes, kurios prisidės prie kitų dviejų JAV žvaigždės šeimoje jau augančių įvaikių iš Malavio.

Madonna patvirtino įsivaikinusi mažyles. Savo paskyroje tinkle „Instagram“ ji paskelbė nuotrauką, kurioje už rankų laiko mažyles Esther ir Stella, aprengtas vienodomis mėlynos spalvos suknelėmis su baltomis širdelėmis.

„Galiu oficialiai patvirtinti, kad baigiau dvynių sesučių iš Malavio įvaikinimo procesą ir labai džiaugiuosi, kad jos dabar yra mano šeimoje. Nuoširdžiai dėkoju visiems tiems Malavyje, kurie padėjo man tai įgyvendinti“, – parašė ji.

„Taip pat ačiū draugams, šeimai ir mano labai didelei komandai už visų jūsų paramą ir meilę!“ – padėkojo Madonna.

❤️❤️❤️

A photo posted by @madonna.and.lola.rays.of.light on Feb 7, 2017 at 4:04pm PST

Teismo dokumentuose aprašyta, kaip mergaitės pateko į našlaičių prieglaudą. Dvynukių mama mirė netrukus po gimdymo, jų tėvas išėjo ir vedė kitą moterį, o senelė sunkiai galėjo išlaikyti kelis likusius vaikus.

Kai kurie Malavio aktyvistai kritikavo Madonną už tai, kad ji neva apeina įstatymus, pasinaudodama padėtimi vienoje neturtingiausių pasaulio šalių.

Tačiau teisėja Fiona Mwale nusprendė, kad dainininkė gali užtikrinti mažylėms gyvenimą mylinčioje šeimoje „prabangiuose, erdviuose ir patogiuose namuose turtingame“ Jungtinių Valstijų rajone.

Teismo nutartyje taip pat sakoma, kad 58 metų Madonna, kuri yra peržengusi paprastai rekomenduojamą įtėvių amžiaus ribą, pateikė jos gerą sveikatos būklę įrodančias medikų išvadas.

„Dėl savo labdaringos veiklos ji bendrauja su našlaičių namais... ir jautėsi pasiruošusi užpildyti spragą tų mergaičių gyvenimuose ir atverti joms savo namų duris“, – sakė F. Mwale.

„Ieškovė mane įtikino, kad siekia šio įvaikinimo motyvuota troškimo šiems vaikams pasiūlyti namus, meilę, apsaugą ir globą“, – sakė teisėja.

„Ji norėtų pasidalinti tuo, ką turi pati, su tais, kurie yra mažiau aprūpinti“, – nurodė ji.

Teismo išvadose sakoma, kad dvynukių tėvas A.M. davė sutikimą mergaičių įvaikinimui ir sutiko visiems laikams atsisakyti tėvystės teisių. Jose priduriama, kad tėvas negavo jokių paskatų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)