„Dabar aš nebegaliu kvėpuoti, todėl man būtina dar viena operacija, kurios metu tai bus sutvarkyta, – portalui msn.com kalbėjo Rodrigo. – Tai panašu į tai, kaip moterys dažosi plaukus. Pradedi ir nebegali sustoti.“

Gyvuoju Kenu vadinamas Rodrigo Alvesas dėl savo svajonės iškentė daugybę plastinių operacijų, bet įvykus komplikacijai, po kurios jo veidas galėjo likti nepataisomai sudarkytas, jis prisiekė daugiau nesioperuosiąs, rašė „The Daily Mail“.

„Nutariau rinktis tik tas procedūras, kurios nesusijusios su chirurgine invazija, o plastinei operacijai ryžčiausi tik tada, jei ji būtų daroma gydymo tikslais. Estetinių procedūrų atsisakyti neketinu. Juk daugeliu atvejų galima apsieiti be invazijos į organizmą. Ir toliau dėsiu pastangas stengdamasis sustabdyti natūralų senėjimo procesą“, – kalbėjo Rodrigo.

Londone gyvenantis R. Alvesas jau išleido daugiau nei 410 tūkt. eurų, kad taptų panašus į Barbės vaikiną. Kai jo nosyje atsivėrė skylė, jis apdraudė savo kūną milijoną eurų viršijančia suma.

Šiemet atostogaudamas Ispanijoje 47 tūkst. eurų jis turėjo skirti skubiai medicininei pagalbai, o vėliau teko atlikti ne vieną nosies plastiką – dešimties valandų trukmės operaciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)