Tradiciniuose pietuose su Kino akademijos nariais šiemet dalyvavo tokie „Oskarams“ nominuoti aktoriai, kaip Viola Davis, Denzelis Washingtonas, Ryanas Goslingas, Emma Stone, Natalie Portman, Octavia Spencer, Casey Affleckas ir Mahershala Ali. Iš viso į renginį susirinko daugiau kaip 165 garbingi asmenys.

Netrukus gimdysianti Natalie Portman iškilmingam renginiui pasirinko juodą, jos nėščiosios pilvuką išryškinančią suknutę, kuri vienoje internetinėje parduotuvėje tekainuoja 65 dolerius. Šis jos žingsnis sulaukė daugybės pagyrų: aktorė ne tik puikiai atrodė, bet ir darkart visiems priminė, jog nebūtina leisti milijonų, kad atkreiptum į save dėmesį.

89-ųjų Akademijos apdovanojimų ceremonija įvyks vasario 26 dieną Holivudo pramogų centre „Hollywood & Highland Center“ ir tiesiogiai bus transliuojama per ABC televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją