Komisijos narių kėdes užėmė Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis, Povilas Meškėla ir Vytautas Lukočius.

Pirmasis scenoje pasirodė atlikėjas Sasha Song. „Labai pozityvus jūsų pasirodymas“, – džiaugėsi V. Lukočius.

R. Zilnys teigė, kad pasirodymas patobulėjo. „Sasha padarė tam tikras išvadas ir vaizdas scenoje yra kur kas tvarkingesnis, nebėra chaoso“, – sakė jis ir pridėjo, kad norėtų šį pasirodymą išvysti ir kitame etape.

Antroji pasirodė Valerija Iljinaitė ir atliko kūrinį „You Make Me Glow“. "Manau, kad ši daina skirta šiek tiek kitam konkursui", - išgirdęs dainą sakė D. Užkuraitis.

Tuo tarpu P. Meškėla negailėjo liaupsių: „Aš žiūriu ir didžiuojuosi. Tu esi kieta mergina.“

Trečiasis į sceną lipo Alanas. R. Zilnys teigė, kad jo įvaizdžio pokyčiai nebūtinai į gerą: „Pirmiausia, Alanai, jūs pakeitėte įvaizdį, tad perduodu linkėjimus nuo savo vaiko draugų.

Alanas Chošnau

"Manau, kad ši daina yra potencialus hitas. Esminis dalykas yra tas, kad šiame etape praktiškai nebeliko silpnų dainų. Gerbiu jūsų norą būti vienam scenoje, bet, manyčiau, kad pasirodymas galėtų būti labai smagus su pora šokėjų ar panašiai“, - kalbėjo vienas komisijos narių.

Tuo tarpu V. Lukočius Alanui linkėjo susirasti choreografą.

Ketvirtoji pasirodė Greta Zazza. P. Meškėla ir vėl negailėjo pagyrų. „Man labai patiko. Puikus atlikimas, viskas užtikrinta, intonacija superinė“, – sakė jis.

Iškart po to į sceną žengė Aistė Pilvelytė. „Aiste, turite vieną geriausių dainų šių metų atrankoje. Viskas, ką jūs turite padaryti, yra gerai sudainuoti ir perteikti šitą dainą tiesiog savimi ir nepervaidinti, nepersistengti. Šis kūrinys reikalauja didelio tikslumo“, – po rekordinį skaičių atrankoje dalyvavusios A. Pilvelytės pasirodymo kalbėjo R. Zilnys.

Aistė Pilvelytė

Šeštasis scenoje pasirodė Evaldas Vaikasas, kurio daina D. Užkuraičiui nepaliko įspūdžio, o V. Lukočius patarė atlikėjui pakeisti besikartojantį judesį.

Vėliau pasirodžius Neringai Šiaudikytei, P. Meškėla teigė, kad daina – gera. „Daina buvo padainuota subtiliai, ji mane užkariavo savo ramybe“, – gyrė jis.

Aštuntoji į sceną lipo merginų grupė „Queens of Roses“. „Stumdėtės, kliuvote viena už kitos. Bardakėlis scenoje mane šiek tiek trikdė ir po pirmosios ėmiau skaičiuoti jūsų klaidas. Judesiai galėtų būti labiau organizuoti“, – po pasirodymo kalbėjo V. Lukočius.

„Queens of Roses“

I. Stasiulevičiūtės paklaustas, ar jam pasirodymas sužadino apetitą, D. Užkuraitis šmaikštavo, kad visos šįvakar pasirodžiusios moterys jam žadina apetitą.

Iškart po merginų scenoje pasirodė Vidas Bareikis ir Ieva Zasimauskaitė su kūriniu „I Love My Phone“, o jų pasirodymą komentavęs P. Meškėla ir vėl negailėjo liaupsių.

Dešimtoji pasirodė Kotryna Juodzevičiūtė. „Man daina gera, ji chaotiška. Ji turi pakankamai aiškią frazę, priedainį, kurį galima įsiminti. Suprantu, kad ta daina nėra pats linksmiausias kūrinys, bet jūs, Kotryna, kartais atrodote kaip susikaupusi sportininkė“, – kalbėjo R. Zilnys.

Po Kotrynos į sceną žengė „Golden Monkeys“. „Žiūrėjau į Povilą ir galvojau, kad jis atsidūrė savo vandenyne. Man smagu, bet nežinau, ar persiskaitytų tai, ką norėjote pasakyti, ne lietuviui“, – sakė V. Lukočius.

Mia

Paskutinioji pasirodė Mia, kuri scenoje įsitaisė ant krėslo. „Mia, jūs ir toliau išbandote mano nervus, kuomet lipate nuo tų laiptų. Paimkite kokį nors gražų vaikiną, tegu visi Kijeve pamato, kad turime ne tik gražių moterų, bet ir vaikinų. Jis jus laikys už rankos ir galėsite ramiai lipti laiptais“, – kalbėjo D. Užkuraitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)