Kalbų apie poros skyrybų priežastis būta daug ir nevienareikšmiškų. Štai, leidinys „Woman‘s Day“ pranešė, kad J. Packeris metė popžvaigždę dėl to, kad ji labai išlaidavo, o netrukus imta rašyti ir apie išsiskyrusį poros požiūrį į vaikų auklėjimą. Na, o galiausiai tarp galimų skyrybų priežasčių minėtas ir Mariah susitikinėjimas su savo šokėjų trupės nariu Bryanu Tanaka.

Vis dėlto, aišku viena – po skyrybų M. Carey ašarų nelieja. Atlikėja viešumoje demonstravo savo simpatiją gerokai jaunesniam šokėjui, socialiniuose tinkluose vis paviešindavo vieną kitą pikantišką asmenukę, o gatvėmis žingsniuodavo vis atviresniais apdarais.

Tačiau naujausia M. Carey fotosesija gerbėjus privertė gūžčioti pečiais. Ką gi ji, mūvėdama smailianosius aukštakulnius ir tinklines pėdkelnes, išdarinėjo sporto klube?

Pažvelkite į nuotrauką bei vaizdo įrašą ir situaciją įvertinkite patys:

Climb every mountain 👊🏾😘 @gunnarfitness

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 2, 2017 at 7:35pm PST

We must we must ... ;) 😘 @gunnarfitness

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 2, 2017 at 7:30pm PST

Daugiau M. Carey nuotraukų išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)