Sunku patikėti, bet ir dabar 52-ejų metų sulaukusios E. Macpherson išvaizda tokia pat pritrenkianti, kaip ir anksčiau.

Pernai kovą žurnalui „Your Ftness“ ši australė pozavo dėvėdama atvirą blizgiais žvyneliais nusagstytą palaidinę ir siauras bikinio kelnaites. Žurnalo viršelyje žėrinti 52-ejų metų žvaigždė atrodo nė kiek ne prasčiau nei perpus jaunesni modeliai.

Išties nepriekaištingos figūros savininkė, kad ir keista, nesilaiko jokių drastiškų dietų ir nėra priklausoma nuo svarstyklių. Ji, kaip pati tvirtina, mieliau paklūsta kelioms nesudėtingoms taisyklėms, kurių laikydamasi sugeba išlikti grakšti ir jaunatviška.

„Sulaukusi 52-ejų jau žinau, kad sveikos psichikos ir fiziologijos pagrindas – tai mitybos, sporto, intuicijos, patirties ir teigiamų emocijų – meilės – derinys. Tikrai tikiu tuo, ką sakau“, – tvirtino ji duodama interviu.

„Dabar, kitaip nei jaunystėje, man neberūpi, kokį skaičių rodo svarstyklės ar kokio dydžio suknelę tenka rinktis“, – pridūrė E. Macpherson.

„Tvirtai tikiu, kad grožis ateina iš vidaus. Būtent šia nuostata ir vadovaujuosi, todėl kasdien skiriu pakankamai laiko meditacijai“, – pasakoja sėkmingos modelio karjeros dar nebaigusi į šeštąją dešimtį įkopusi moteris.

E. Macpherson, kaip galbūt daugelis moterų, nemėgsta lankytis sporto klube. Ji mieliau renkasi mankštą gryname ore, kuriai kasdien randa bent valandą laiko.

„Puiku, jei viešiu svečioje šalyje, nes tada galiu tuo pačiu metu ir sportuoti, ir apžiūrinėti vietovę. O kai būnu namie, išeinu pavedžioti šunį, bėgioju paplūdimiu, daug plaukioju, kartu su vaikais iškylauju arba važinėju dviračiu po gretimas apylinkes“, – aiškina moteris.

„Geriausias patarimas, kokį kada nors esu gavusi, – rūpintis vidine stiprybe, kurios šaltinis – pusiausvyra, pasitikėjimas, intuicija, patirtis ir meilė“, – atvirauja E. Macpherson.

Ši australė yra aštuoniolikamečio Flynno ir trylikamečio Aureliuso motina. Sūnų tėvas – buvęs E. Macpherson partneris Arpadas Bussonas.

Tęsiant temą apie metų nepakeistą E. Macpherson išvaizdą reikia paminėti ir dar vieną nuostabą keliantį faktą – pasirodo, liekną figūrą E. Macpherson pavyko išlaikyti nealinant savęs jokiomis griežtomis dietomis.
Elle Macpherson

„Tikrai neprivalau būti itin griežta – juk gyvenime svarbiausia ne taisyklės, o pusiausvyra. Netikiu griežtomis dietomis. Tiesiog stengiuosi valgyti organinį maistą ir kuo daugiau įvairių daržovių bei vaisų“, – sako E. Macpherson.

„Manau, kad pradėti dieną reikia nuo šilto maisto, todėl pusryčiams renkuosi avižinę košę arba dribsnius, šiltą obuolių kompotą, uogas“, – sako E. Macpherson.

2013-aisiais metais E. Macpherson ištekėjo už viešbučio Floridoje paveldėtojo, milijardieriaus Jeffrey Soffer.

„Aš negaliu laikytis šarminės dietos. Be to, nenoriu. Tai būtų pernelyg sudėtinga. Būtent todėl vartoju maisto papildą, padedantį užtikrinti organizmo balansą. O šiaip rytais neatsisakau puodelio ekspreso, o po pietų – plytelės šokolado“, – sako E. Macpherson.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)