Paskelbus, kad naujasis JAV prezidentas sulaukė kvietimo oficialiam vizitui pas Didžiosios Britanijos karalienę Elžbietą II-ąją, internautai subruzdo ir iškėlė į viešumą penkerių metų senumo komentarą.

2012-aisiais metais D. Trumpas „Twitter“ tinkle sureagavo į tuo metu įsiplieskusį nuogybių skandalą, kurio centre atsidūrė Kate Middleton. Tuomet karališkoji pora viešėjo vienoje Provanso pilių ir paparacai įamžino iki pusės nuogą Kate, besilepinančią saulės voniomis pilies balkone.

Paparacai šias nuotraukas bandė parduoti britų spaudai, tačiau nė vienas leidinys nesutiko jų publikuoti, tad tai padarė prancūzų spauda. Beje, kiek vėliau tas pačias nuotraukas publikavo ir britų leidinys „The Sun“.

Britai netruko pasmerkti šį spaudos poelgį tikindami, kad kiekvienas turi teisę į privatų gyvenimą.

Deja, į tai sureagavęs Donaldas Trumpas nepraleido progos pareikšti savo nuomonę, kuria apkaltino kunigaikštienę neapdairiu elgesiu: „Kas nenufotografuotų Kate ir taip neužsidirbtų daugybės pinigų, jei ji pati nusprendė degintis nuoga? Nagi, Kate!“

Tokią Donaldo žinutę socialiniame tinkle jau tuomet, 2012-aisiais, pasmerkė daugybė jo sekėjų.

Dabar, kai D. Trumpas ketina oficialiai aplankyti karališkąją šeimą, internautai ėmė aktyviai dalytis šia žinute sakydami, kad D. Trumpui greičiausiai teks gerokai paraudonuoti išvydus Kate.

Kate Middleton gyvenimo karališkoje šeimoje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)