Kaip rašo leidinys „Super“, Maskvoje įvairių serialų žvaigždė dalinasi buitimi su viena šeima, o Sankt Peterburge – su kita.

Po įtemptos darbo dienos Rusijos sostinėje televizijos laidų vedėjas grįžta į uždarą gyvenvietę Naujojoje Rygoje, kur prieš kelerius metus įsigijo namą. Jo teritorijoje stovi keli brangūs automobiliai, o pievelėje mėtosi vaikiški žaislai.

Kartu su D. Nagijevu šiame name gyvena keturiasdešimtmetė namų šeimininkė Anna Spektor ir maža, maždaug ketverių ar penkerių metų, mergaitė. Ji kaip du vandens lašai panaši į šoumeną. Beje, minėta moteris naudojasi viena aktoriaus automobilių parko mašina, o vienas iš automobilių, esančių šalia šio namo, yra registruotas jos vardu.

Tuo tarpu Sankt Peterburge garsiojo šoumeno laukia antroji šeima. Kaip pavyko išsiaiškinti paparacams, kotedže, kurį D. Nagijevas pasistatė netoli Sankt Peterburgo prieš kelerius metus, gyvena „Pirmojo kanalo“ Sankt Peterburge vyriausioji redaktorė Natalija Kovalenko.

Moteriai yra apie 50 metų, ji augina šešerių metų sūnų Marką, kuris taip pat stebėtinai panašus į Dmitrijų. N. Kovalenko beveik visą laisvą laiką praleidžia su vaiku. Jie dažnai skrenda į Ispaniją, kur, leidinio duomenimis, laidų vedėjas turi nuosavą nekilnojamą turtą.

Meilės santykiai tarp šoumeno ir dviejų jo moterų trunka jau kelerius metus. Natalija ir Anna nėra susijusios su šou verslu ir gyvena neviešą gyvenimą.

Reikia pažymėti, kad anksčiau D. Nagijevas aštuoniolika metų pragyveno santuokoje su radijo laidų vedėja Alisa Šer, jų bendram sūnui Kirilui Nagijevui dabar 26 metai. Po to, kai garsusis aktorius su ilgamete žmona pasuko skirtingais keliais, ne kartą spaudoje buvo aptarinėjami nauji jo romanai, tačiau pats D. Nagijevas jų niekaip nekomentavo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)