Velionio Michaelo Jacksono dukra davė atvirą interviu žurnalui „Rolling Stone“.

„Jis užsimindavo apie žmones, ketinančius su juo susidoroti. Kažkuriuo metu jis pasakė: „Vieną dieną jie mane nužudys, – pasakojo Paris. – Tai akivaizdu. Viskas apie tai byloja. Galbūt tai skamba kaip visiška konspiracijos teorija, kaip visiškas mėšlas, tačiau tikrieji gerbėjai ir kiekvienas šeimos narys tai žino. Tai buvo surežisuota. Tai buvo mėšlas.“

Paris tebuvo vienuolika, kai 2009 metais dėl mirtino receptinių vaistų derinio sustojus širdžiai mirė jos tėvas. Asmeninis pop žvaigždės gydytojas Conradas Murray vėliau buvo pripažintas kaltu dėl netyčinės žmogžudystės ir jam skirta ketverių metų kalėjimo bausmė.

Paris kaltina C. Murray dėl savo tėčio mirties, bet mano, kad vyko kažkokie daug grėsmingesni dalykai. Mergina tikina siekianti teisingumo.

„Tikrai, tačiau tai yra šachmatų žaidimas. Ir aš bandau žaisti šachmatais teisingai. Ir tai viskas, ką galiu apie tai pasakyti šiuo metu“, – intrigavo mergina ir pridūrė, kad jos tėvas buvo išsekęs prieš mirtį, nes jis ruošėsi savo sugrįžimo turui „This Is It“.

Paris taip pat atskleidė, kad paauglystėje buvo išprievartauta, kovojo su priklausomybe nuo narkotikų, taip pat išgyveno „daugybę“ mėginimų nusižudyti.

Pasak jos, „daug vyresnis visai nepažįstamas žmogus“ išprievartavo ją tuomet, kai jai tebuvo keturiolika. Dėl to ji paniro į depresiją ir narkotikų priklausomybę. Paauglė kelis kartus mėgino nusižudyti, jai ilgus metus pavyko nuo šeimos nuslėpti sau pačiai padarytas žaizdas.

Apie žalojimąsi šeima sužinojo tik 2013 metais, kai Paris po mėginimo nusižudyti atsidūrė ligoninėje ir ši žinia pateko į viešumą.

„Tai buvo paprasčiausia neapykanta sau… žema savivertė, galvojimas, kad nieko negaliu padaryti gerai, netikėjimas, kad esu verta gyventi toliau“, – dalijasi prisiminimais ji. Pasak merginos, jai buvo išrašyti tie patys vaistai nuo depresijos, kokius kažkada vartojo ir jos tėtis, tačiau dabar ji teigia jokių medikamentų nevartojanti.

Kadangi tėvui esant gyvam ji buvo mokoma namuose, privačioje mokykloje, kurią lankė septintoje klasėje, Paris nepritapo.

P. Jackson anksčiau ir dabar – nuotraukų albume:

„Dariau daugybę dalykų, kurių trylikos, keturiolikos ar penkiolikos paaugliai neturėtų daryti, – sakė ji. – Bandžiau per greitai suaugti, iš tikrųjų nebuvau toks žmogus“.

Paris prisipažino, kad po paskutinio mėginimo nusižudyti ji nuvyko į terapijos mokyklą Jutoje, kur jai pavyko pasikeisti ir ji tapo „visiškai kitu žmogumi“.

„Tai buvo pamišimas. Visiškas pamišimas. Man teko daug ką įveikti, pavyzdžiui, paauglių nerimą. Be to, man teko dorotis su savo depresija ir nerimu niekam nepadedant“, – toliau atvirai pasakojo pop karaliaus dukra.

Paris tvirtina dabar neturinti jokių priklausomybių, tačiau vis dar rūko mentolio cigaretes.

Su 26 metų Michaelu Snoddy susitikinėjanti mergina dabar nori pati užsidirbti pinigų, nors ji paveldėjo tėvo turtus. Dabar ji dirba modeliu ir planuoja imtis aktorystės.

Vidurinysis pop karaliaus vaikas papasakojo apie savo stebėtinai „visiškai normalų gyvenimą“ rančoje „Neverland Ranch“. Taip pat ji prisipažino neabejojanti, kad velionis M. Jacksonas yra jos tėvas.

„Jis visada bus mano tėvas. Jis niekada nebuvo ir niekada nebus ne tėvu, – sakė mergina. – Žmonės, kurie jį tikrai gerai pažinojo, sako, kad manyje mato jį, kas beveik kad baugina“.

Paris užaugo nežinodama, kad jos mama gyva. Su ja susitiko tik būdama trylikos, o vėliau šešiolikos, kai pateko į gydymo įstaigą.

Pagalbos telefonai:
Psichologinės pagalbos tarnyba Telefono numeris Darbo laikas
Jaunimo linija Budi savanoriai konsultantai 8 800 28888 I-VII, visą parą
Vaikų linija Budi savanoriai konsultantai, profesionalai 116 111 I-VII, 11:00 - 23:00
Linija Doverija (rusų kalba paaugliams ir jaunimui) Emocinę paramą teikia: savanoriai moksleiviai 8 800 77277 II–VI, 16.00 - 20.00
Pagalbos moterims linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos profesionalai 8 800 66366 I-VII, visą parą
Vilties linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos specialistai 116 123 I-VII, visą parą
Krizių įveikimo centras Konsultacijos teikiamos per Skype arba atvykus į Krizių įveikimo centrą (Antakalnio g. 97, Vilnius, http://www.krizesiveikimas.lt) 8 640 51555 I-V 16.00–20.00, VI 12.00–16.00
Skambučius į visas linijas apmoka SADM iš Valstybės biudžeto lėšų.
„Sidabrinė linija“ – draugystės pokalbiai, emocinė ir informacinė pagalba vyresnio amžiaus žmonėms. Budi profesionalūs konsultantai 8 80080020 www.sidabrinelinija.lt pasikalbekime@sidabrinelinija.lt I-V 8.00-22.00, VI-VII 11.00-19.00
Emocinė parama internetu
„Vaikų linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.lt Atsako per 36val.
„Jaunimo linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: https://jaunimolinija.lt/lt/pagalba/pagalba-pokalbiais-internetu/ Pokalbiai internetu (angl.chat) Kasdien nuo 18 iki 24 val. Emocinė parama elektroniniais laiškais "Jaunimo linijoje" neteikiama
„Vilties linija“ Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.com Atsako per 3 darbo dienas
„Pagalbos moterims linija“ Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.lt Atsako per 3 darbo dienas
Psichologinės konsultacijos Rašyti el. paštu: psyvirtual@psyvirtual.lt.Daugiau informacijos svetainėje: http://www.psyvirtual.lt Atsako per 2 darbo dienas
Pagalba nusižudžiusių artimiesiems Rašyti el. paštu: laukiam@artimiems.lt Atsako per 2-3 darbo dienas
Krizių įveikimo centre (Antakalnio g. 97, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt) budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite pasikonsultuoti atėję arba per Messenger ar Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai. Į budinčius psichologus bus galima kreiptis darbo dienomis 16-20 val., šeštadieniais 12-16 val. Visa papildoma informacija – puslapyje www.krizesiveikimas.lt. Pagalba nusižudžiusių artimiesiems: savitarpio pagalbos grupė, dažniausiai užduodami klausimai, literatūra ir kita naudinga informacija puslapyje artimiems.lt Vaikų ir paauglių krizių intervencijjos skyrius. Veikia visą parą. (8-5) 275 75 64.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)