Be to, mergina mano, jog daktaras Conradas Murray, kuris 2011-aisiais ketveriems metams buvo nuteistas už M. Jacksono nužudymą, tebuvo atpirkimo ožys tiems, kurie iš tiesų troško dainininko mirties.

„Tai akivaizdu. Galbūt tai skamba kaip konspiracijos teorija ir kaip visiškas mėšlas, tačiau tikrieji gerbėjai ir visa mūsų šeima tai žino“, – interviu sakė Paris. Jai tebuvo vienuolika, kai 2009-aisiais mirė M. Jacksonas.

Pasak Paris, gydytojas padarė jos tėtį priklausomą nuo vaistų, nors anksčiau buvo pranešama, jog atlikėjas vartojo nuskausminamuosius dar prieš sutikdamas C. Murray.

Taip pat mergina mano, jos AEG Live, kuri prieš mirtį organizavo atlikėjo koncertus, irgi prisidėjo prie jo mirties: „AEG Live su savo dainininkais elgiasi netinkamai. Jie išgręžia juos ir nuvaro į mirtį“.

2010 metais P. Jackson su broliais ir močiute Katherine Jackson AEG Live padavė į teismą, tačiau teisėjas nusprendė, jog dėl koncertų organizatoriai prie M. Jacksono mirties neprisidėjo.

Bet kuriuo atveju, dainininko duktė atskleidė, jog jos tėtis ne kartą jai ir bičiuliams kartojo, jog „vieną dieną jie ateis ir nužudys mane“.

Paris Jackson anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)