Didžiosios Britanijos „Vogue“ žurnale buvo išspausdintas dizainere tapusios buvusios dainininkės laiškas sau jaunystėje, kuriame ji apgailestavo dėl šio savo sprendimo. Ji įspėjo moteris ir merginas: „Turbūt turėčiau pasakyti, negadinkite savo krūtinės“.

„Visus šiuos metus tai neigiau – kvaila. Tai nesaugumo ženklas. Tiesiog džiaukitės tuo, ką turite“, – pridūrė 42 metų keturių vaikų mama.

Buvusi „Spice Girl“ narė taip pat pripažino, kad pirmą kartą sutikusi savo būsimą vyrą Davidą Beckhamą (tai įvyko dešimtajame dešimtmetyje) ji buvo neblaivi. Taip pat dizainerė kalbėjo apie paauglių nesaugumą.
Neįtikėtinai atviras Victorios laiškas pasirodė mados žurnalo apybraižoje „Ką būčiau norėjusi žinoti“.

Davido ir Victorios istorijos pradžia visiems gerai žinoma, nes jis prisipažino, kad pirmą kartą išvydęs ją grupės „Spice Girls“ 1996 metų hito „Say You'll Be There“ vaizdo klipe pareiškė: „Tai man skirta mergina ir aš ketinu ją gauti! Ji yra mano tobulumo įsikūnijimas. Žinojau, kad jeigu ji manęs norės, mes būsime kartu amžinai“.

Po tokio pranešimo gražuolė brunetė, tada vadinta Posh Spice, nuvyko į „Manchester United“ pasižiūrėti, kaip žaidžia besiskleidžiantis jaunasis talentas. Victoria vėliau prisipažino, kad ji įsimylėjo Davidą iš pirmo žvilgsnio ir tokie jausmai buvo abipusiai.

Sau adresuotame laiške Victorios patarimai vaikinų ir ilgalaikių santykių klausimais skambėjo taip: „Sužinok daugiau apie futbolą, ypač nuošalės taisyklę. Ir taip, meilė iš pirmo žvilgsnio egzistuoja. Tau tai nutiks „Manchester United“ žaidėjų poilsio kambaryje – nors tu būsi šiek tiek apgirtusi, tad tiksliosios detalės kiek miglotos“.

„Kol kiti futbolo žaidėjai stovės prie baro gurkšnodami su savo bičiuliais, tu matysi Davidą nuošalyje su savo šeima. (Šiame etape jis netgi nebus pagrindinėje komandoje – tai tu esi garsenybė).

„Jis turi tokią mielą šypseną. Tu taip pat esi artima su savo šeima, ir pagalvosi, kaip jis jaučiasi panašiai, kaip ir tu. Jis ketina paprašyti tavo telefono numerio. (Jis vis dar turi lėktuvo bilietą iš Londono į Mančesterį, ant kurio tu jį užrašei).

Pora susituokė 1999 metais ir turi keturis vaikus: septyniolikos sūnų Brooklyną, keturiolikos Romeo, vienuolikos Cruzą ir penkerių metų dukrelę Harper.

V. Beckham išvaizdos pokyčiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)