Areštavus tą vairuotoją kilo įtarimų, kad užpuolikų gauja galėjo turėti vidinės informacijos apie tai, kur būna K. Kardashian.

Vairuotojas, dirbantis kompanijai, teikiančiai transporto paslaugas didžiausioms žvaigždėms, tarp jų ir Kardashianų šeimai, neva įspėjo kitus užpuolikus, kad moters asmens sargybinio Pascalio Duvier nėra šalia jos ir smulkiai papasakojo jiems apie K.Kardashian rezidenciją.

Žvaigždės asmens sargybinio P.Duvier apiplėšimo metu su ja nebuvo, nes jis saugojo K.Kardashian seserį Kourtney viename Paryžiaus naktiniame klube. Šiuo metu jis šeimai jau nebedirba.

Dar 14 žmonių tebėra sulaikyti. Tarp įtariamųjų, prisidėjusių prie ginkluotų nusikaltėlių, įsilaužusių į prabangų žvaigždės butą Paryžiaus centre ir pagrobusių papuošalų už maždaug 9 mln. eurų, yra ir vienas 72-metis.

Anksčiau šią savaitę sulaikyti du asmenys taip pat buvo paleisti, nurodė šaltinis.

Tyrėjai mano, kad tarp sulaikytųjų yra penki vyrai, dalyvavę apiplėšime, tarp jų ir 72 bei 60 metų vyrai, žinomi policijai dėl ankstesnių vagysčių ir kitų nusikaltimų.

Į aštuntą dešimtį įkopęs vyriškis buvo sulaikytas pirmadienį rožinėje viloje Graso mieste Provanse.
Policijai nustatyti įtariamuosius padėjo apartamentuose paimti DNR mėginiai.

Šaltinis policijoje nurodė, kad beveik visi sulaikytieji yra žinomi teisėsaugai dėl organizuotų nusikaltimų.

Ginkluoti kaukėti vyrai, apsivilkę kaip policijos pareigūnai, įsiveržė į K.Kardashian rezidenciją prabangiame Prancūzijos sostinės rajone praėjusį spalį. 36 metų realybės televizijos žvaigždė į Prancūzijos sostinę buvo nuvykusi stebėti mados savaitės renginių.

K.Kardashian buvo surišta ir užrakinta vonios kambaryje. Nusikaltėliai pagrobė ir jos žiedą, kuris vertinamas apie 4 mln. eurų.

Iš vieno žmogaus pavogtas devynių milijonų eurų grobis buvo didžiausias Prancūzijoje per du dešimtmečius. Be kita ko, nuo teroro atakų dar neatsigavęs Paryžius dėl to sulaukė daug nepalankių atsiliepimų. Šiuo metu prabangių viešbučių Prancūzijoje rezervuojama daug mažiau, taip pat sumažėjo ir turistų iš užsienio srautas.

Tuo tarpu 2013 metų liepą vienas ginkluotas vyras, grasindamas pusiau automatiniu pistoletu įžūliai apiplėšė lankytojus prabangiame Kanų viešbutyje „Carlton“. Pagrobtų įvairių papuošalų, tarp jų žiedų, koljė ir auskarų su deimantais, vertė yra viena didžiausių pasaulyje – apie 103 mln. eurų, nurodo Prancūzijos pareigūnai.