Atvykstant į uždarą atsisveikinimo ceremoniją ketvirtadienio popietę žurnalistai užfiksavo Meryl Streep, Meg Ryan, Gwyneth Paltrow, taip pat dainininkę Courtney Love, Jamie Lee Curtis, Ellen Barkin bei Edą Begley Jr. Dauguma jų vengė spaudos bei fotografų dėmesio, tad į teritoriją pateko automobiliais su tamsintais stiklais.

Šaltinių duomenimis, Meril Streep, atvykusi pagerbti C. Fisher, uždainavo jos mėgstamiausią dainą „Happy days are here again“. Kartu su ja dainavo visi susirinkusieji. Gedulingų pietų metu buvo patiektas mėgstamiausias Carrie meniu: keptas viščiukas, žalumynai ir rupi duona. Esą būtent taip dažniausiai ji vaišindavo ir savo svečius.

Tačiau po paskutinio „sudie“ užsienio naujienų portalui „Yahoo“ pavyko išsiaiškinti daugiau detalių apie netikėtai išėjusios Carrie ir jos netekties neišgyvenusios mamos Debbie laidotuves.

„Nuotaikos buvo itin lūdnos. Giminės ir artimieji stivėjo nuleidę galvas“, – užsienio portalui kalbėjo artimas šaltinis.

Atsisveikinimo su Debbie metu, kalbą sakė ir lietuviškų šaknų turinti Holivudo aktorė Ruta Lee. Jos buvo artimos bičiulės.

„Buvo labai gražu ir labai tylu, – žiniasklaidai kalbėjo Ruta Lee. – Šiandien (penktadienį – DELFI) mes susikoncentravome į Debbie, vakar dėmesį skyrėme Carrie. Abi mergaitės bus palydėtos į gražią kriptą. Mama ir dukra – kartu per amžius.

Aktorių urnos amžinojo poilsio atgulė Los Andžele.

„Yahoo“ šaltinių duomenimis, Debbie Reynols urnoje yra ne tik jos, bet šiek tiek ir dukros, Carrie Fisher, pelenų.

Užsienio naujienų portalas „Rollingstone“ skelbia, kad C. Fisher pelenai buvo supiti į daiktą, primenantį didžiulę piliulę. Apie šį pasirinkimą užsienio žiniasklaidai kalbėjo jo brolis Toddas: „Tai (didžiulė piliulė – DELFI) buvo vienas mėgstamiausių Carrie daiktų. Ji ją turėjo daugybę metų. Ji išties ją mėgo, ta ir aš, ir jos dukra Billie tiesiog pajutome, kad ji norėtų būti palaidota būtent taip. Carrie ta būtų patikę. Tai jos mėgstamiausias daiktas ir jos su mama yra kartu. Jos buvo kartu čia, bus kartu ir danguje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją