Atvykstant į uždarą atsisveikinimo ceremoniją žurnalistai užfiksavo Meryl Streep, Meg Ryan, Gwyneth Paltrow, taip pat dainininkę Courtney Love, Jamie Lee Curtis, Ellen Barkin bei Edą Begley Jr.

Dauguma jų vengė spaudos bei fotografų dėmesio, tad į teritoriją pateko automobiliais su tamsintais stiklais.

Ceremonija surengta uždaroje teritorijoje Coldwater Canyon, Los Andžele.

Dauguma susirinkusiųjų nešė baltų gėlių puokštes ir ašarotas akis slėpė po saulės akiniais. Skelbiama, jog netrukus vyks ir vieša ceremonija, tačiau daugiau detalių nepranešama.

Dar anksčiau portalas TMZ.com skelbė, jog mama ir dukra norėjo būti palaidotos drauge, tačiau C. Fisher prieš mirtį buvo išsakiusi norą būti kremuota, o jos mama D. Reynolds - palaidota karste.

„Žvaigždžių karuose“ Lėjos vaidmeniu išgarsėjusi C. Fisher mirė būdama 60-ties, netrukus po to, kai lėktuve skrydžio metu patyrė infarktą. Praėjus dienai po jos mirties, anapilin iškeliavo ir jos mama, taip pat aktorė D. Reynolds. Moteriai buvo 84-eri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją