Antradienį „Forbes“ paskelbė, kad Kylie Jenner atsidūrė pirmoje sąrašo „Trisdešimtukas tų, kam dar nėra trisdešimties“ mažmeninės prekybos ir elektroninės prekybos srityje vietoje.

Žurnalas įvertino „Kylie Cosmetics“ ir drabužių linijos, kurią ji kuria kartu su seserimi Kendall Jenner, sėkmę bei rezultatus. Be to, suskaičiuota, kad versli devyniolikmetė – antroji pagal turtus šeimos narė, nusileidžianti tik Kim Kardashian.

„Televizijos realybės šou žvaigždės įkurta „Kylie Cosmetics“ palaipsniui stiprina padėtį rinkoje, po 29 dolerius kainuojantys „Lip Kits“ šluojami kaip karštos bandelės. Merginai artimi šaltiniai sako, kad vien 2016 metais šie lūpų blizgesiai atnešė septynženklių pajamų. Kylie vardas siejamas ir su drabužių linija, kurią ji kuria kartu su modeliu Kendall“, – skelbia „Forbes“.

„Remiantis „Forbes“ skaičiavimais, ji antroji pagal metinį uždarbį iš visų šeimos narių. Ją lenkia tik K. Kardashian“, – skelbia žurnalas.

Lapkritį „Forbes“ suskaičiavo, kad Kim 2016 metais uždirbo apie 51 mln. dolerių, o Kylie – 18 mln.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)