Išskirtiniame, jau anksčiau skelbtame, pranešime buvo informuojama, kad du vaikus auginanti pramogų pasaulio įžymybė susimąstė apie skyrybas su vyru K. Westu. Svarstyti tokį sprendimą K. Kardashian neva paskatino nuogąstavimas, kad sutuoktinio veiksmai gali pakenkti jos įvaizdžiui.

„Ji apimta nevilties. Mano, jog K. Westo susitikimas su Donaldu Trumpu yra tarsi antausis. Kim labai ilgai visomis išgalėmis stengėsi apginti Kanye Westą nuo jo paties, bet toliau to daryti negali“, – sakė įžymybės aplinkai artimas asmuo.

Kai tik 36-erių gražuolė pirmą kartą po spalio pradžioje įvykusio incidento paskelbė įrašą viename iš socialinių tinklų, ištikimi jos gerbėjai iš karto pastebėjo tam tikrų pokyčių. Verta prisiminti, kad nuo pernai spalį, per Paryžiaus mados savaitę įvykdyto pasikėsinimo ir ginkluoto apiplėšimo, pramogų žvaigždė neplatino apie save jokių žinių, bet vėliau visos jos paskyros buvo pataisytos – į jas buvo įtraukta sutuoktinio K. Westo pavardė.

K. Kardashian ne tik suteikė savo gerbėjams galimybę pažvelgti į šeimos nuotrauką. Į asmeninę svetainę ji įkėlė ir trijų minučių trukmės vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas sutuoktinis K. Westas su vaikais North ir Saint.

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 3, 2017 at 10:56am PST

Visai neseniai K. Kardashian su vyru ir vaikais buvo nuvykę į Oklahomą aplankyti 2007-aisiais metais mirusios K. Westo motinos Dondos West kapo. Kai kurie šaltiniai tvirtina, kad tai pirmas kartas, kai K. Kardashian su vaikais apsilankė sutuoktinio motinos amžinojo poilsio vietoje.

Ne vieno „Grammy“ apdovanojimo laimėtojas dar iki galo neatsigavo po jį ištikusios krizės, o K. Kardashian kaip įmanydama stengiasi apsaugoti vaikus nuo aplink juos kilusio chaoso.

„K. Kardashian stengiasi užimti vaikus. Ji siekia, kad kuo daugiau laiko jie praleistų su šeima, kad užsiimtų kokia nors naudinga veikla, ir tikisi, kad tai suteiks jiems laimės ir džiaugsmo. North su broliuku kartkartėmis lankosi pas savo tetą Kourtney ir žaidžia su Penelope. Dukrelę North K. Kardashian stengiasi užimti šokių pamokomis. Taip ji mėgina atitraukti vaikų dėmesį nuo vykstančios dramos“, – pasakoja įžymybės aplinkai artimas šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)