Regis, jauna moteris nesnaudžia ir jau pasirodė sporto salėje, kurioje pademonstravo lieknas kūno linijas bei nuotraukomis pasidalijo savo „Instragram“ paskyroje.

M. Hamrick taip pat pasidalijo ir kadru iš Naujųjų metų sutikimo. Moteris pažymėjo, kad nuotrauka buvo daryta bičiulio vestuvių vakarėlyje.

DELFI primena, kad amerikiečių baleto šokėja, kuri šoko „American Ballet Theatre“ Niujorke, su „The Rolling Stones“ lyderiu susitikinėja pastaruosius dvejus metus. Tai - jau aštuntasis M. Jaggerio vaikas ir pirmasis M. Hamrick.

Melanie Hamrick

Mickas ir Melanie pirmą kartą gandus apie savo romaną išprovokavo 2014-ųjų birželį, vos trys mėnesiai po to, kai nusižudė jo draugė, mados dizainerė L'Wren Scott.

Tuo metu rokeris buvo nufotografuotas su balerina viešbučio balkone Šveicarijoje ir nuo to laiko jiedu reguliariai matydavosi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)